Τρίτη 25 Μαΐου 2010

“Είμαι στο φουσκωτό μου και φωτογραφίζω το σπίτι του Ψυχάρη”!!

Πόλεμος λάσπης στον “ενοχλητικό” Καμμένο! – κουρδιστο πορτοκαλι

Kατα γενική ομολογία ο Πάνος Καμμμένος ήταν ο πιο επιθετικός βουλευτής της Εξεταστικής για την Ζίμενς απέναντι σε Βουρλούμηδες, Γιαννίδηδες, Σπανουδάκηδες, Λυκουρέζους κι σία. Τους πήγε καροτσάκι. Ο Χριστοφοράκος διατέλεσε και Μέγας Χορηγός του Μεγάρου Μουσικής. Τώρα οι πολλοί και “εξέχοντες” ενοχληθέντες επιχειρούν να του πετάξουν λάσπη μέσω διαδικτύου, εμπλέκοντας τη πεθερά του και ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της στην Ιακρία, το οποίο προυπήρχε του γαμπρού!

Την Τρίτη θα γίνει μεγάλη πλάκα με το σπίτι του Καμμένου ,10% έκπτωση σε εκδότες για τη διαφήμιση των ενοικιαζομένων δωματίων της πεθεράς του

…….και 15% έκπτωση στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη “VILLA FREEDOM”στους πολιτικούς εκείνους που έπαιρναν μέχρι λεμονοστύφτες από τον Χριστοφοράκο.

Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε με τον πρ.Υφυπουργό Πάνο Καμμένο και του θέσαμε υπόψη το σχετικό δημοσίευμα που σήμερα αρκετά μπλοκ το αναπαράγουν.

Μας είπε ότι το σπίτι αυτό αγοράστηκε την δεκαετία του 1970 και επιδοτήθηκε μετά από πολλά χρόνια όταν ήταν το Πασόκ στα πράγματα επί Υπουργίας Γεωργακόπουλου.

Το κωμικό της υπόθεσης είναι το γεγονός κατά την δεκαετία που αγοράσθηκε το σπίτι ο πρ.Υφυπουργός ήταν περίπου 7 ετών.

Λειτουργεί με νόμιμη άδεια ως επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων και υπάρχουν συχνοί έλεγχοι από το Υπουργείο Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ.

Την εκμετάλλευση της επιχείρησης την έχει η πεθερά του και η κατασκευή του σπιτιού έγινε πριν γνωρίσει την σύζυγό του.

Μας είπε ακόμα ότι στα πλαίσια της Ικαριάδας φιλοξενήθηκαν αρκετοί σε αυτή την επιχείρηση των ενοικιαζομένων δωματίων πληρώνοντας ο ίδιος τη φιλοξενία τους.

Χαριτολογώντας μας τόνισε ότι θα έχει 10% έκπτωση όποιος επιλέξει ως τόπο διακοπών του τη “VILLA FREEDOM”,μετά το δημοσίευμα και τη διαφήμιση που γίνεται από τα διάφορα μπλοκ,ειδική μάλιστα έκπτωση θα τύχουν εκδότες που έπαιρναν μίζες από τη Ζήμενς .

Χαρακτηριστικά μας είπε μεγάλη έκπτωση θα δοθεί στον κ.Ψυχάρη του Βήματος που φιλοξένησε και άρθρο στο Βήμα για τη γυναίκα του.

Σε ερώτηση μας γιατί σκάει τώρα αυτή η είδηση μας παρέπεμψε στις επιδοτήσεις που έδινε ο Χριστοφοράκος στο Μέγαρο Μουσικής και τα όσα έχουν γίνει γνωστά,να δούμε τι έχει πει στη κατάθεση της η Αριστέα Μπουγάτσου:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS.ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ…

olympia.gr