Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΛΟΙ (και οχι μόνο ΔΥΟ) ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ


Γράφει η Κανελλα Καζακοπούλου

Συνωστιμός στο Ιόνιο και στο Αιγαίο. Πούναι κι αυτή η Μαριάννα να μάς πεί τι γίνεται στο Αιγαίο????…. Αγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι Αμερικανοί και άλλοι, Ρώσοι πρώην συντροφάκια συνωστίζονται ωσάν ουρά της εφοράς ή της ΔΕΗ για το ποιός θα κλείσει πρώτος σε καλή τιμή τον ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ενώ παραδίπλα άλλοι δίνουν μάχη σώμα με σώμα για χρυσό και λοιπά ευγενή μέταλλα.

Απών από όλο αυτό το στριμωξίδι ειναι ο ιδιοκτήτης , τουτέστιν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ πούπαραμένει απαθής θεατής όλων όσων τεκταίνονται ωσάν να μην το αφορούν οι δικαστικοί κλητήρες των δήθεν εταίρων, συμμάχων και λοιπών συγγενών πού έχουν θυροκολλήσει έξώδικα κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων, λόγω χρεών ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΤΕΙ ΣΕ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝiΑ  ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

Θύματα εμείς ολοι οι λαοί (ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ) πού πάνω κάτω βράζουμε στο ίδιο τσουκάλι ενώ οι κανίβαλλοι εκμεταλλευτές μας (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ)  χορεύουν γύρω από αυτό και  μάς ετοιμάζουν για βραστό με ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, μπάς και στο παραπέντε βρούμε τη δύναμη και βγούμε από το τσουκάλι ρίχνοντας  τους κανιβάλλους μέσα σε αυτό, για να επαληθευτεί ξανά το αλάθητο ρητό με εκείνον που σκάβει το λάκκο του άλλου???