Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Κακλαμάνης: Μεταφέρετε στον Στουρνάρα ότι δεν θα τον ρίξουμε. Θα τον αλλάξουμε



Δριμύ «κατηγορώ» κατά Στουρνάρα και από Προκόπη Παυλόπουλο Σφοδρή επίθεση κατά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν πριν από λίγο από του βήματος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης και Προκόπης Παυλόπουλος για τις δηλώσεις του περί κουρασμένων βουλευτών.
Απευθυνόμνεος στον Γιάννη Μιχελάκη ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε χαρακτηριστικά: "Επειδή σε λίγη ώρα έχετε Υπουργικό Συμβούλιο και εμείς δεν μπορούμε να δούμε τον κ. Στουρνάρα σας παρακαλώ να του μεταφέρετε πως αν με τα όσα πράττει και λέει ευελπιστεί πως μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε ματαιοπονεί. Απλώς θα τον αλλάξουμε. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε".
Στο ίδιο κλίμα αλλά με σαφώς ηπιότερο τόνο ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι οι βουλευτές της Ν.Δ δεν αντιλαμβανόμαστε το κοινοβουλευτικό ως τεστ κοπώσεως αλλά ως άθλημα ευθύνης. Οι βουλευτές σταθήκαμε όρθιοι. Δεν έχουμε κόπωση αλλά προβληματισμό. Πρέπει και κάποιοι Υπουργοί να δουν αν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Δεν ήταν εντολή του Πρωθυπουργού να υπάρξει φορολογικό νομοσχέδιο; Προβληματισμός υπάρχει για τις προβλέψεις που δεν επιβεβαιώνονται. Προβληματισμένοι είμαστε αλλά θα αντέξουμε" είπε.

Ι.Δ
 http://www.parapolitika.gr
http://aperantoblue.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1.html?spref=fb