Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Καραμανλής: Θέλω διακριτικότητα


Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Αεροπορικώς φτάνει σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσυνεδριακές εργασίες της ΝΔ, αλλά θα παραστεί και στην ομιλία του Πρωθυπουργού που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Μακεδονία Παλλάς.

Παρά τις προτροπές που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες από πολιτικούς του φίλους της Β. Ελλάδας προκειμένου να συναντηθεί μαζί τους ή να δειπνήσει με «γαλάζια» στελέχη ο Κώστας Καραμανλήςσύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ήταν κατηγορηματικός «Θέλω διακριτικότητα» φέρεται να απάντησε στα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκε.

Ο πρώην Πρωθυπουργός θα ακολουθήσει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη που ακολουθεί πάντα από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς.

Θα μείνει στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και θα αναχωρήσει για την Ραφήνα, αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο προσυνέδριο της ΝΔ. «Θα είναι μια επίσκεψη εξπρές» λένε συνομιλητές του.

Ο Κώστας Καραμανλής από την πρώτη στιγμή στήριξε και στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά ακόμα και στις διαρροές που γίνονται από το περιβάλλον του είναι πάντα προς σ αυτή την κατεύθυνση.

Νυν και πρώην Πρωθυπουργός έχουν να συναντηθούν από τις αρχές Μαρτίου όταν και οι δύο παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. 
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=239459&catID=1