Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Όλα θα γίνουν ξαφνικά...



Έφτασε λοιπόν η Μεγάλη Ώρα, κατά την οποία η ιστορία και πάλι θα επανεκκινηθεί στον χώρο του Αιγαίου πελάγους και της Ανατολικής Μεσογείου. Στο έτος «1» της περιβόητης Νέας Εποχής, για την οποία τόσα και τόσα είχαμε ακούσει τις τελευταίες δεκαετίες και την οποία η ανθρωπότητα ήδη έχει αρχίσει να ζει στο «πετσί» της.

Το έχουμε ξαναγράψει, ότι στα νέα αυτά πλανητικά δεδομένα, που θα είναι λίαν δύσκολα, θα επικρατήσει ένας απίστευτος μαλθουσιανισμός... Λίγοι θα κατορθώσουν να επιβιώσουν και ελάχιστοι θα μπορέσουν να διακριθούν και να είναι ευτυχισμένοι. Ο γαλαξίας μας ολόκληρος, και όχι βεβαίως μόνο ο πλανήτης μας, έχει ήδη εισέλθει σε εντελώς καινούριες, πρωτόγνωρες, χωροχρονικές συνθήκες και συνεπώς τα πράγματα γύρω μας θα αλλάξουν δραματικά.

Εμείς βέβαια μιλήσαμε έγκαιρα. Και προειδοποιήσαμε. Εδώ και χρόνια είμαστε πλήρως ενήμεροι για τις επερχόμενες ραγδαίες και τραγικές εξελίξεις. Αλλά και η μελέτη μας πάνω στα παρασκηνιακά κυρίως δρώμενα, τα οποία και αναλύσαμε ενδελεχώς, έδειχνε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι δηλ. η δική μας η γενιά θα είναι που θα ζήσει αυτή την τεράστια αλλαγή, που θα μεταβάλλει άρδην τον τρόπο σκέψης μας και, γενικότερα, την αντίληψή μας για τα πράγματα! Κεντρικός πυρήνας του σκεπτικού μας επί των νέων εξελίξεων: δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη μετάβαση στη Νέα Εποχή, συνεπώς καλούμαστε να επιβιώσουμε στο πλαίσιό της και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες.

Ειδικότερα επί των γεωπολιτικών δε εξελίξεων, κάναμε σαφή λόγο για το αξονικό σχέδιο «Φάρος της Ανατολής», το οποίο είναι σε πλήρη εφαρμογή και το οποίο οδηγεί στη ριζική ανακατάταξη της περιοχής μας, κάτι που μάλιστα θα έχει αντίκτυπο και στον κόσμο ολόκληρο (εφόσον η περιοχή μας είναι ουσιαστικά το κέντρο των πλανητικών δρώμενων)! Το είπαμε εξαρχής ότι οι εξελίξεις στην Ελλάδα εξαρτώνται από την κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας, διότι η ελλαδική πραγματικότητα επηρεάζεται άμεσα από τα όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα, που δεν αποτελεί παρά το έτερον ήμισυ του Αιγαιακού χώρου. Γι’ αυτό και τα τωρινά δραματικά γεγονότα στην Τουρκία θα έχουν άμεση αντανάκλαση και στη χώρα μας.

Τι έπεται να συμβεί λοιπόν; Είναι βέβαιο για τους «μυημένους» ότι όλα θα γίνουν ξαφνικά! Έστω και αν τα «σημεία» και τα «προμηνύματα» είναι ήδη εδώ και καιρό σαφή. Όμως στην Ελλάδα έχει πια διαμορφωθεί μία κατάσταση πλήρους αδιεξόδου. Μεγάλη μερίδα των λαθρομεταναστών που εισέβαλαν στον ελλαδικό χώρο είναι πανέτοιμη όταν πέσει το μεγάλο «σύνθημα» να επιτεθούν κατά των Ελλήνων!

Θα ακολουθήσει η «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» και νέα εμφύλια σύρραξη (αστικός πόλεμος) ανάμεσα στους Έλληνες πατριώτες και τους προδότες Γραικύλους. Τα γεγονότα θα λάβουν άκρως δραματική μορφή. Όμως τη στιγμή της απόλυτης δυστυχίας για τον ελληνικό λαό θα εμφανιστεί απότομα η μορφή Εκείνου που Πρέπει, ο οποίος θα εκστομίσει τη φοβερή κουβέντα που περιμένει το έθνος με αγωνία: «Δεν υπακούω σε νόμους και συντάγματα, διότι εγώ είμαι ο Νόμος»!