Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ούτε ταξί δε γέμιζαν οι διαδηλωτές σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη στις συγκεντρώσεις που οργάνωσαν σήμερα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (Βίντεο)


Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε πώς το τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου παρουσίασε την απόφαση της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ να μην πραγματοποιηθεί απεργία των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα εκπαιδευτικών.
Νωρίτερα στο ίδιο κανάλι και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου μεταδόθηκε ρεπορτάζ που ανέφερε ότι δημιουργήθηκε «εσωκομματικός εμφύλιος στον Σύριζα για τους εκπαιδευτικούς επειδή αυτή η παράταξη συντάχτηκε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ».

Το ωραίο –αν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς ως τέτοιο- είναι αυτό που παρακολουθούμε στο βίντεο και βλέπουμε ότι οι συγκεντρωμένοι στις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει σήμερα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ δεν γέμιζαν ούτε ταξί στην Αθήνα ενώ στην Θεσσαλονίκη κατόρθωσαν να συγκεντρωθούν 6 (!!!) διαδηλωτές.

Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Είμαστε σίγουροι ότι τώρα εκτός απ’ τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ δεν θα τολμούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο –από τον φόβο μην τους συμβεί κανένα δυσάρεστο απρόοπτο- ούτε οι γραφειοκράτες της ΑΔΕΔΥ που μεθόδευσαν αυτή την κατάπτυστη εξέλιξη. 

==========================
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5264.html