Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Απαξιωτικός Ε.Αντώναρος κατά Φ.Ολάντ!


Aπό εκεί που δεν το περίμεναν την βρήκε ο κυβέρνηση και ο Φ.Ολάντ στην Ελλάδα: Ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος και εκπρόσωπος άτυπος του Κ.Καραμανλή, σχολίασε με τρόπο δηκτικό μέσω twitter την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με τον πρωθυπουργό, αλλά και τους προέδρους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Αναφορικά στο σχόλιο του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ για τις επενδύσεις στην Ελλάδα έγραψε « Ποιες επενδύσεις θα φέρει ο Ολάντ στην Ελλάδα; αυτές που διώχνουν αυτός και οι πολιτικές του από την Γαλλία? »
Εμφανίστηκε, ακόμη, επικριτικός και για τη μετέπειτα συνάντησή του με τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη σχολιάζοντας « Λες κ τις συζητήσεις με τ Ολλαντ τις κάνανε ο Βενιζέλος κ ο Κουβέλης. Ξυπνηστε! Ο Σαμαρας μίλησε μαζι του. Οι άλλοι απλά παρακάθησαν στο γεύμα ».
Απλές προσωπικές θέσεις ή επιβεβαιώνονται όσοι χαρακτηρίζουν τις σχέσεις Σαμαρά-Καραμανλή, μετά τις επιθέσεις του Γ.Σουρνάρα κατά του δεύτερου "Πιο ψυχρές από την Αρκτική που έτσι κι αλλιώς ... λιώνει"? Και τα twitter Αντώναρου ότι αποτελούν ανταποδοτικά "καρφιά"?
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr