Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μετά τα ρεζιλίκια από την “αποκάλυψη” Γιάννη Μανώλη για το “Non Paper”, πως νιώθετε στον ΣΚΑΪ για την δημοσιογραφία σας;



20121211-210340.jpgΟ εκλεκτός των ΜΜ”Ε” του “βασικού μετόχου”, αφού ορκιζόταν το πρωΐ στον ΣΚΑΪ ότι το Non Paper ήταν του Καμμένου, πήγε στον Χατζηνικολάου και είπε επί λέξη:
Σχετικά τώρα με το περιβόητο non paper, για το οποίο τόσο θόρυβος είχε γίνει, είπε : ” Στην αρχή, δεν το πίστευα. Εκ των υστέρων έμαθα ότι υπάρχει, όταν μου το έδειξε ο άνθρωπος που το συνέταξε ” (!!!)
Σε ερώτηση για το όνομα του συντάκτη του non paper, η απάντηση ήταν ”δε θυμάμαι, δεν 
αχολούμαι με ονόματα”(!!!!!), ενώ όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ” αν το όνομα του συντάκτη είναι ********** ”, ο Γιάννης Μανώλης απάντησε ”πιθανότατα, ναι …”.(!!!!!!)
Δηλαδή η αποκαλυψάρα που “γνώριζε προσωπικά” ο Γιάννης Μανώλης, ξάφνου έγινε “κάτι” που του είπε “κάποιος” που όμως “δεν θυμόταν” ποιός ήταν. Αλλά “κάτι θυμήθηκε” όταν του το είπε ο Χατζηνικολάου.
Ε, με την πάροδο του χρόνου ίσως να επανέλθει η μνήμη του. Προηγείται όμως η άλλη του μεγάλη αποκάλυψη, αυτή το καλοκαίρι του 2009 στο Πρώτο Θέμα (του Μπόμπολα τότε). “Ο Καραμανλής μας βάζει να αθωώνουμε απατεώνες”! Αυτό είχε πει και ξεσάλωσαν τα ΜΜ”Ε” – κονσομασιόν του Τζέφρυ. Τα αποτελέσματα τα ζούμε όλοι στο πετσί μας.
20121211-211244.jpg