Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!!



Εχθροί της πατρίδος και του λαού όσοι ψήφισαν το Μνημόνιο 3 - «Βράζει» η κοινωνία που αγωνία για το μέλλον.


Με 153 ψήφους «υπέρ» έναντι 128 «κατά» και 18 «παρών», υπερψηφίστηκαν τα μέτρα οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων.

Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν με την ψήφο τους την πληβοποίηση του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση Σαμαρά με τον εντολοδόχο τραπεζίτη υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, έβαλε το δικό της λιθαράκι στην καταστροφή ενός ολόκληρου Έθνους, θυσιάζοντας στο βωμό της τρόικας χιλιάδες ζωές Ελλήνων.

Η 8η Νοεμβρίου είναι μια διαφορετική μέρα για την Ελλάδα. Η πραγματικότητα που μας επιφυλάσσει το Μνημόνιο 3 δεν μοιάζει με εφιαλτικό σενάριο. Είναι εφιάλτης.

 Η «Μεγάλη Τετάρτη» για την Ελλάδα θα μείνει στην ιστορία, όπως και οι βουλευτές που είπαν «ναι» στο κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο και συνέβαλαν με την ψήφο τους στην καταδίκη και υποδούλωση της χώρας στους δανειστές.!!

 Οι λέξεις ενδεχομένως να ακούγονται «βαριές» και υπερβολικές. Όταν όμως το μεγάλο ερώτημα που ακούγεται από το στόμα των Ελλήνων είναι «πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας», τότε το μόνο που μπορείς να πεις για τους βουλευτές που υπερψήφισαν τα μέτρα είναι «προδότες» και δωσίλογοι».!!

Εχθροί της Πατρίδος και του λαού, που μέσα σε λίγους μήνες θα δει την ζωή του να αλλάζει δραματικά και το επίπεδο ζωής του να φτάνει στα επίπεδα χωρών του τρίτου κόσμου.

Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση.
http://georgekaragiannis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3185.html