Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ BLOGGER‏


Συγκλονιστική στήριξη υπέρ της Ελλάδος από Γάλλο blogger
Help the Greek People
Toute honte bue - "Κατάπιαμε την ντροπή μας"

Πριν μερικές μέρες, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνάντησε την Γερμανίδα καγκελάριο Αγγελα Μέρκελ και το Γάλλο πρόεδρο Φρανσούά Ολλάντ. Ως συνήθως η Αγγελα Μέρκερ επιχειρεί να διατηρήσει το κεφάλι της Ελλάδας μες το νερό για να την πνίξει.

Πίσω από τις ωραίες ομιλίες, είναι την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ που σκέφτεται. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Φρανσουά Ολλάντ που επιμένει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να μείνει στην ζώνη του ευρώ.. Ο Αντώνης Σαμαράς ζητά μόνο χρόνο για την Ελλάδα και όχι χρήμα. Όταν το ελληνικό περιοδικό “Κραχ” συγκρίνει την Μέρκελ με την πρωταγωνίστρια μιας γενοκτονίας εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, αυτός ο συλλογισμός δεν θα πρέπει να αγνοηθεί.

Η γερμανική θέση είναι ακατανόητη, εάν πίσω απ' αυτήν δεν κρυβόταν ορισμένες σκέψεις. Πράγματι πως μια χώρα όπως η Ελλάδα, των 11 εκατομμυρίων κατοίκων, μέλος μιας Ένωσης των 27 κρατών, δηλ. 500 εκατομμυρίων κατοίκων. Πως αυτά τα 11 εκατομμύρια ανθρώπων, ανδρών, γυναικών και παιδιών. Πως αυτός ο λαός μπορεί να είναι Ένοχος για την ευρωπαϊκή κρίση, και να δακτυλοδείχνεται τώρα και τόσα χρόνια.

Αυτό θα σήμαινε ότι η Ελλάδα είναι υπεύθυνη της παγκόσμιας κρίσης;

Ότι οι Έλληνες είναι το χειρότερο παράδειγμα της Ευρώπης;

Και ότι από μόνοι τους είναι ικανοί να προκαλέσουν την κατεδάφιση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος;

Ζούμε μια γελοία κατάσταση!

Το ελληνικό χρέος θα μπορεί να εξοφληθεί με ένα τσεκ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, γεγονός που δεν θα έβλαπτε κανένα. Ακόμη καλύτερα θα μπορούσε να διαγραφεί το ελληνικό χρέος, όπως έχει συμβεί πολλές φορές με το χρέος αφρικανικών χωρών, θα μπορεί να γίνει μάλιστα και πιο γρήγορα και ούτε αυτό να βλάψει κανένα επίσης.
27 χώρες με 500 εκατομμύρια ευρωπαίων, εκ των οποίων τα 11 εκατομμύρια είναι μόνο Έλληνες, από μόνο του το ποσοστό αυτό αποκαλύπτει φωναχτά την αλήθεια.

Τότε ποιος θέλει λοιπόν την απώλεια της Ελλάδας;
Ποια συνωμοσία υφάνθηκε για τη κατάρρευση της Ελλάδας;
Για ποιο λόγο;

Ποιος επιθυμεί τόσο, να γίνει η Ελλάδα ένα πελώριο πεδίο για διακοπές, όπου οι Έλληνες θα είναι οι αφοσιωμένοι υπηρέτες προς τέρψη των αποικιοκρατών;

Διότι αυτή η μακρόσυρτη επίθεση ενάντια στην Ελλάδα, έχει σε πολλά, τα χαρακτηριστικά της αποικιοκρατίας. Με το ένα τελεσίγραφο μετά το άλλο τελεσίγραφο, ασκείται πίεση στην Ελλάδα. Η Ανγελα Μέρκελ θα μπορούσε να είναι το παιχνίδι, η μαριονέτα, ενός σκοτεινού γραφείου συνωμοτών που της ανέθεσε να παίξει τον κακό ρόλο.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι οι Έλληνες είναι ένας περήφανος λαός. Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες είναι ένας λαός ενωμένος και περήφανος. Γι' αυτό το λαό, τη ζωή του, το μέλλον του είναι η Ελλάδα, η χώρα τους.

Οι συνωμότες το γνωρίζουν και αυτοί επίσης. Οπότε οι εχθροί της Ελλάδας δεν θα είχαν παρά μια και μοναδική εφικτή λύση για να ρίξουν κάτω αυτή τη χώρα: την οικονομική γενοκτονία;

Αυτή η σκοτεινή αρχαία τραγωδία πρέπει να σταματήσει!

Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους φίλους των Ελλήνων.

Κάθε λέξη που λέγεται εναντίον της Ελλάδας, κάθε διαστρεβλωτική πληροφορία που εκτοξεύεται, είναι μια ύβρις στην ελληνική ψυχή.

Ο Φρανσουά Ολάντ από το ξεκίνημα της προεδρίας του επιμένει ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στη ζώνη του ευρώ. .Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα είδος αντίστασης στην Ανγελα Μέρκελ. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη φωνές στην Ευρώπη για να υπερασπίσουν την Ελλάδα.

Άλλωστε ο τροχός γυρίζει και η κρίση κτυπά την πόρτα της Γερμανίας. Και είναι αυτός ο επαναλαμβανόμενος φόβος, αυτός ο εφιάλτης της ύφεσης που στοιχειώνει τα γερμανικά πνεύματα. Όπως για να προφυλαχθεί κάποιος από τη λύσσα ή τη χολέρα, έτσι και η Γερμανία δεν έπαυσε να απομακρύνει την χολεριασμένη Ελλάδα, ώστε να μην έλθει η επιδημία και στις όχθες του Ρήνου, ως να ήταν η Ελλάδα φορέας επιδημίας.

Αλλά το εμβόλιο Μέρκελ δεν είναι κατασκευασμένο στην εντέλεια, παρά την τεχνογνωσία της γερμανικής χημείας. Θα δούμε αν οι Γερμανοί θα δείξουν την ίδια υπερηφάνεια με εκείνη που έδειξαν οι Έλληνες όταν η χώρα τους υπέφερε από τα δεινά της κρίσης.

Σήμερα είναι ένα κάλεσμα στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς την Ελλάδα και προς τους Ελληνες που πρέπει να απευθύνομε. Τα αδέλφια μου οι Ελληνες και οι αδελφές μου οι Ελληνίδες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι χαμένοι και απομονωμένοι. Αυτή η αδικία που τους γίνεται πρέπει να κτυπηθεί με όλες τις δυνάμεις μας και όλη την ψυχή μας.

Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει, γιατί εάν έμελλε να πεθάνει, θα ήταν το τέλος της Ευρώπης, όλης της Ευρώπης!

Να ενωθούμε εκεί που βρισκόμαστε, και να πάμε ως αντιπροσωπείες στα προξενεία και τις πρεσβείες της Ελλάδας για να ζητήσομε την ελληνική υπηκοότητα. Αυτή η πράξη αντίστασης θα είναι το σήμα υποστήριξης στον ελληνικό λαό.

Ζήτω η Ελλάδα!


Ο Γάλλος Jose Manuel Lamarque μέσα από το blog του Help the Greek People φωνάζει για την Ελλάδα, αυτά που εμείς δεν μπορούμε να πούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξή του. Όταν έχεις τέτοιους φίλους δεν πρέπει να φοβάσαι με τίποτα.
Για την αντιγραφή Δημητρακόπουλος Δημήτρης.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε αρχές Σεπτεμβρίου 2012
http://www.gatzoli.gr