Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κύριε,Ν.Ελγαντούρ:Η Ελλάδα είναι το δικό μας «σπίτι» μας… Στο δικό τους «σπίτι», θα είμαστε εμείς εκείνοι, που θα πρέπει να προσαρμοσθούν, αναλόγως…. Τόόόόσο απλά…...


Της Ειρήνης Γαλαντή

Ν.Ελγαντούρ:«Ο Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής»
Αν δεν αρέσει, στον κ. Ελγαντούρ, ο πρωθυπουργός ή/και η κυβέρνηση της Ελλάδος, τα ήθη, τα έθιμα, οι παραδόσεις μας και, γενικώς, η Ελληνική κουλτούρα, δεν έχει, παρά να μαζέψει τους «δικούς» του και όλοι μαζί να επιστρέψουν στις πατρίδες τους ή να μεταναστεύσουν σε Μουσουλμανικές χώρες, όπου θα μπορούν να εκτελούν, απρόσκοπτα, και τα θρησκευτικά τους καθήκοντα…
Όταν επέλεξαν να έλθουν στην Ελλάδα, γνώριζαν, άριστα, πως είναι μια Χριστιανική χώρα και πως οι, μεταξύ μας, θρησκευτικές, πολιτιστικές και πολιτισμικές διαφορές ήταν τόσο μεγάλες, ώστε να ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ την αφομοίωσή τους, με την Ελληνική Κοινωνία.
Κακώς, λοιπόν, επέλεξαν – αν επέλεξαν και δεν τους έστειλαν επίτηδες και επί τούτου – μια Χριστιανική χώρα. Θα έπρεπε να επιλέξουν μια Μουσουλμανική, που θα κάλυπτε και την κουλτούρα και την θρησκεία τους.
΄Αλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι, για τους ΄Ελληνες, η Ελλάδα είναι το «σπίτι» τους και ο κάθ’ ένας, στο σπίτι του, κάνει ό,τι θέλει, ό,τι του αρέσει και ό,τι τον βολεύει, προκειμένου να αισθάνεται άνετα και ασφαλής.
 Όσοι, λοιπόν, μετανάστες αποφασίζουν να εγκατασταθούν, στην χώρα μας, εκτός του να νομιμοποιηθούν – αν έχουν εισέλθει, στον τόπο μας, παρανόμως -, θα πρέπει, πάνω από όλα, να γνωρίζουν, πως εκείνοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να σεβασθούν και να προσαρμοσθούν στον τρόπο ζωής μας, στις δικές μας συνήθειες και, γενικώς, στην δική μας κουλτούρα και όχι εμείς στον δικό τους… Ας καταλάβουν, πως εκείνοι είναι οι φιλοξενούμενοι στην δική μας χώρα και όχι εμείς στην δική τους.
Αν, λοιπόν, θεωρούν, πως μπορούν ή δικαιούνται, μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας, μέσα στο ίδιο το «σπίτι» μας, δηλαδή, να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες διαβιώσεως, τα δικά τους ήθη, έθιμα και παραδόσεις, ….πλανώνται πλάνην οικτράν…
Το καλύτερο, που έχουν να κάνουν, είναι φύγουν, από την χώρα μας. Αν, πάλι, η Ελλάδα μας τους αρέσει τόσο πολύ και θέλουν να παραμείνουν, ένας δρόμος υπάρχει. Να προσαρμοσθούν στην δική μας ζωή, την οποίαν έχουμε φτιάξει όπως μας αρέσει και δεν έχουμε τον ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ λόγο να αλλάξουμε, προς χάρη του οποιουδήποτε, μετανάστη ή μη. Αυτό, όμως, σημαίνει, πως δεν τους επιτρέπεται να …. «ενοχλούνται» από τις εικόνες των Αγίων, που βρίσκονται στα Δικαστήρια και στα Σχολεία μας, ούτε από την πρωϊνή προσευχή στα Σχολεία, ούτε από την Ελληνική Σημαία, που βρίσκεται – και καλώς - σε όλα τα Δημόσια Κτήρια, ούτε επειδή σημαίνουν οι καμπάνες των Εκκλησιών μας, ούτε επειδή γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, στολίζοντας τους δρόμους και στα σπίτια μας, ούτε επειδή το Πάσχα βάφουμε κόκκινα αυγά και σουβλίζουμε αρνιά, ούτε, … ούτε, … ούτε…. Και, ασφαλώς, δεν επιτρέπεται να προσπαθούν να μας επιβάλουν να κτίσουμε … Μιναρέδες, διότι, όχι, μόνον, είναι παντελώς ξένοι, προς την θρησκεία και την κουλτούρα μας, αλλά, επίσης, επειδή καταστρέφουν το τοπίο της χώρας μας και επειδή, βρε αδελφέ, μας ενοχλεί η θέα τους…. Και η Ελλάδα, όπως είπαμε, είναι το δικό μας «σπίτι» μας… Στο δικό τους «σπίτι», θα είμαστε εμείς εκείνοι, που θα πρέπει να προσαρμοσθούν, αναλόγως…. Τόόόόσο απλά…..


Ν.Ελγαντούρ:«Ο Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής»