Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ Κ.ΖΙΑΖΙΑΣ

Παραίτηση Α/ΓΕΣ μέσα στη νύχτα. Ο αντιστράτηγος Κ.Ζιαζιάς διαφώνησε πλήρως με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται στις φετεινές κρίσεις και υπέβαλε τη παραίτησή του.
Στις 2 τα ξημερώματα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διεργασίες για τις κρίσεις,  πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήθελαν να προκληθεί τρικυμία, προσπάθησαν δύο φορές να τον μεταπείσουν, κάτι που δεν έγινε εφικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη νύχτα η πολιτική ηγεσία προσπάθησε να επιβάλει τη λιστα των αντιστράτηγων! Ο Α/ΓΕΣ αρνήθηκε και υπέβαλε τη παραίτησή του. Όλη νύχτα γινόταν προσπάθεια να μεταπειστεί με τηλεφωνήματα ,στα οποία δεν ενέδωσε.

Τέτοιες ώρες είναι ανήκουστο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Η χώρα καταρρέει και στο ΥΕΘΑ ....παίζουν. Το θέμα θα παρει πλέον τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

Αντιδράσεις από το Μέγαρο Μαξίμου ακόμη δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ενόχληση του Πάνου Παναγιωτόπουλου είναι δεδομένη. 

Όπως αφήνουν να εννοηθεί, πολιτικές παρεμβάσεις δεν υπάρχουν σε μια κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν τρία πολιτικά κόμματα. 
http://www.agioritikovima.gr/ethnika/8322-paraitithike-o