Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο μέντορας του στοχαστή ΓΑΠ έφτιαξε Ινστιτούτο Νέας Οικονομικής Σκέψης (γιατί στέρεψε η παλιά) και προειδοποιεί για την καταστροφή της Ευρωζώνης!


«Πιστεύουμε ότι η Ευρώπη υπνοβατεί προς μία καταστροφή ανυπολόγιστων διαστάσεων… Η αίσθηση μιας κρίσης που δεν τελειώνει ποτέ, με το ένα ντόμινο μετά το άλλο, πρέπει να ανατραπεί», αναφέρει η έκθεση του Ινστιτούτου Νέας Οικονομικής Σκέψης (ΙΝΕΤ), που στηρίζεται από τον διεθνή κερδοσκόπο George Soros...

Η παλιά οικονομική σκέψη στέρεψε και προχώρησε σε νέες… Αν δούμε που μας έχουν οδηγήσει οι παλιές σκέψεις, φανταζόμαστε τι θα γίνει με τις νέες!
Οι δυο εκ των 17 οικονομολόγων, που συνυπογράφουν την έκθεση, είναι σύμβουλοι της Γερμανικής κυβέρνησης, και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επικείμενη καταστροφή στην ευρωζώνη.
Στις συστάσεις τους περιλαμβάνονται η έγκαιρη μερική αμοιβαιοποίηση του χρέους και η δημιουργία ενός διακρατικού εποπτικού οργανισμού για τον χρηματοοικονομικό κλάδο με μεγαλύτερη εξουσία από ό,τι τα κρατικά όργανα. Ζητούν ακόμη να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τον ρόλο του έσχατου δανειστή.
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/blog-post_8691.html