Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος σχεδιάζει δεύτερη εξαπάτηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.


Το ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητα από το αν λέγεται ή δεν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ.

Είναι σε όλους γνωστό ότι μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ όπως σχεδόν ξεκάθαρα αφήνει να εννοηθεί ο Βενιζέλος, θα αλλάξει όνομα και καταστατικό.

Επί της ουσίας δηλαδή, για άλλη μια φορά το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί την εξαπάτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων των οποίων την ψήφο αφού υφαρπάξει ως ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά τις εκλογές θα αλλάξει κουστούμι και ιδεολογία.

Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός: Άλλο σου δείχνω και άλλο σου μπήχνω.

Το ΠΑΣΟΚ μετά την μεγάλη εξαπάτηση του λεφτά υπάρχουν προεκλογικά το 2009, που έγινε μετεκλογικά σε δεν υπάρχει σάλιο όπως είπε ο Λοβέρδος, τώρα ξανά παρουσιάζει ένα εντελώς ψεύτικο προεκλογικού χαρακτήρα πρόσωπο, το οποίο όμως θα αλλάξει μετεκλογικά, είναι χαρακτηριστική η φράση του Βενιζέλου: «Το ΠΑΣΟΚ που κάνει τις εκλογές δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που ονειρεύομαι, το ΠΑΣΟΚ που θέλω, το ΠΑΣΟΚ που σχεδιάζω».

Αυτήν την στιγμή δηλαδή ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με μεγάλη υποκριτική μαεστρία, περιφέρεται ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα και εκπροσωπώντας ένα κόμμα το οποίο δεν πιστεύει.

Η τωρινή προσπάθεια εξαπατήσεις του ελληνικού λαού από το ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ ανώτερη και ωμή από το λεφτά υπάρχουν.

Οι πολιτικές και ιδεολογικές μεταμορφώσεις του Βενιζέλου μέχρι τώρα είναι πολλαπλάσιες αυτών του Γεωργίου Παπανδρέου.

Το άλλο σου δείχνω και άλλο σου μπήχνω, εφαρμόστηκε από το ΠΑΣΟΚ από το 1981 (του έξω από την ΕΟΚ), μέχρι και σήμερα που άλλο κόμμα θα ψηφήσουν οι Έλληνες και άλλο θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Αν κανείς κοιτάξει τις πρώτες θέσεις σε όλες τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, αυτό που θα δει είναι όλη την πράσινη κρατικοδίετη νομενκλατούρα, των δημάρχων αργοτοσυνδικαλιστών περιφερειαρχών δημοτικών συμβούλων διαπλεκόμενων δημοσιογράφων και εργολάβων, που κατά κυριολεξία ρήμαξαν την Ελλάδα, αυτοί αποτελούν και το σημερινό μικρό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, και να μου το θυμάστε, οι ίδιοι θα μας παρουσιαστούν με άλλο κομματικό όνομα μετά τις εκλογές, ως εθνοσωτήρες.

Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ο πασοκισμός που είναι κυρίαρχη ιδεολογία σε όλα τα κόμματα, ένα παραπάνω όμως στο ΠΑΣΟΚ που τον εξέθρεψε.

Αν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν επαφή με την πραγματικότητα, δεν θα έπαιρναν καθόλου μέρος σε αυτές τις εκλογές, ή τουλάχιστον θα έκαναν τις αλλαγές στο κόμμα πριν τις εκλογές, όχι μετά.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.
http://olympia.gr/2012/06/08/%ce%bf-%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%84/#more-159850