Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος “τρώει” όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ…

Αγώνα πολιτικής επιβίωσης κάνουν τα πάλαι ποτέ πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πολιτική τους επιβίωση εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμμετοχή τους στη νομή της εξουσίας. Τυχόν απομάκρυνσή τους από τους υπουργικούς
θώκους και τη διαχείριση των ταμείων του κράτους, θα σβήσει αυτόματα τις πολιτικές πελατειακές τους σχέσεις και θα τους στείλει στην πολιτική αφάνεια, την εξαφάνισή τους από τα ΜΜΕ του καθεστώτος και στη λαϊκή λήθη.

Ο κ. Βενιζέλος από το άλλο μέρος ξέρει, ότι τώρα, που ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει παλιά πολιτικά πρόσωπα, είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να απαλλαγεί μια για πάντα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και να μείνει ο αποκλειστικός «ιδιοκτήτης» του κόμματος. Θέλει προφανώς να βάλει στην κυβέρνηση… δικά του άγνωστα πρόσωπα, ώστε να αναδείξει τη δική του νέα ισχυρή κομματική ελίτ, η οποία θα του εξασφαλίσει μόνιμη ηγεσία στο κόμμα.

Ενδιαφέρον θα έχει από εδώ και στο εξής, το πώς θα συμπεριφερθούν τα παλιά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις επιμέρους ψηφοφορίες διαφόρων νομοσχεδίων της νέας κυβέρνησης Σαμαρά.

Κάτι μας λέει ότι θα είναι πιο αντιπολιτευτικοί και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πέτρος Χασάπης
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_2657.html