Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ-ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α!

Με την παρουσία της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στην Εθνική Συνδιάσκεψη θα επισφραγιστεί και επίσημα η συμμαχία της με τον κ. Αντ. Σαμαρά...
Μαζί, ενώπιον εκατοντάδων κομματικών στελεχών, θα βρεθούν αύριο το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη που θα απευθύνει την πρώτη της ομιλία σε «γαλάζιο» ακροατήριο, δυο χρόνια μετά την απομάκρυνσή της από τη Ν.Δ.

Μαζί τους θα βρίσκεται και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει η ΝΔ, για πρώτη φορά, όλα τα στελέχη του λεγόμενου ενιαίου μετώπου της Κεντροδεξιάς-ανάχωμα στον ΣυΡιζΑ.

Με την παρουσία της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στην Εθνική Συνδιάσκεψη θα επισφραγιστεί και επίσημα η συμμαχία της με τον κ. Αντ. Σαμαρά ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, αλλά και ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή,

Η κομματική εκδήλωση θα σημάνει την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ ως ενιαίο μέτωπο απέναντι στον ΣυΡιζΑ και θα παρουσιαστεί το επιχείρημα ότι απαιτείται να στηριχθεί ο Αντώνης Σαμαράς για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και να μην οδηγηθεί σε περιπέτειες.

Η κοινή εμφάνιση του κ. Σαμαρά και της κυρίας Μπακογιάννη ερμηνεύεται και ως προσπάθεια να αναχαιτισθούν τα προβλήματα που προκάλεσε ο πρόσφατος πολιτικός τους «γάμος».



Read more: http://kwstaskaramanlis.blogspot.com/#ixzz1vwovqdVJ