Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Η Μασονία, το Κολλέγιο και ο Μύθος

του Σπυρίδωνος Σουσάνη 
 Με αφορμή την κυριακάτικη πρωινή εκπομπή στο Μέγα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέφερε πρόσκληση του Σαμαρά στον Βορίδη για την συμμετοχή του στην ΝΔ μας έδωσαν την είδηση ότι Κυριάκος και Βορίδης ήταν συμμαθητές στο κολλέγιο. Όπως οι Αντωνάκης και Γιωργάκης... Όλοι κάνουν αναφορές στην κακή μασονία που έχει μέρος ευθύνης σε ότι κακό συμβαίνει στην Ελλάδα. 
 Τι είναι όμως η Μασονία και οι μασόνοι; 

Ένας σύλλογος που αρχή έχει την στήριξη της πατρίδας την οικογένεια και την πίστη σε ένα Θεό. Τα μέλη, τα περισσότερα φεύγουν από αυτά που μένουν. Το ανέβασμα στην κοινωνία δεν έχει σχέση με το μασονισμό. Οι περισσότεροι που έγιναν γνωστοί δεν παρέμειναν στον Μασονισμό. Στην αλληλοστήριξη που αναφέρονται όλοι, δεν είναι τίποτε περισσότερο από ότι έχουν άλλες κοινωνικές ομάδες όπως εξωραϊστικοί σύλλογοι και οπαδοί ομάδων., όπου στηρίζει κανείς ένα γνωστό του. 

Η εκκλησία μας έχει τις αντιρρήσεις και δικαιολογημένα διότι υπάρχει μεγάλη διαφορά σε θεολογικά θέματα. Οι μασόνοι δεν πίνουν αίμα και δεν δολοφονούν. Δεν κυβερνούν. Η μυστικότητα και όσα λέγονται τα διατηρούν οι ίδιοι οι μασόνοι γιατί τους εξυπηρετεί και τα όσα γράφονται εξυπηρετούν τους γράφοντες γιατί πουλάνε. Η αδελφότητα που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα είναι το κολλέγιο με την οικονομική ελίτ. Τα ΜΜΕ φυσικά δεν ασχολούνται αφού και αυτά ειναι μέρος του συστήματος. 

Την παραγωγή στελεχών για την ελληνική επικράτεια την έχει αναλάβει το Κολλέγιο Αθηνών. Είναι το φυτώριο όλων όσων διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία αυτού του τόπου. Πέρα της αρίστης παιδείας που παρέχει δεν παύει σαν άλλη μασονία να είναι δημιουργός μιας αριστοκρατικής ιντελιγκέντσιας που προορίζεται να στελεχώσει τα υψηλότερα κλιμάκια της ελληνικής κοινωνίας. « …μοιράζονται θέσεις και επιτυχίες μεταξύ τους. Ο πλούσιος συμμαθητής δίνει θέσεις εργασίας στους πτωχότερους συμμαθητές του. Ο πολιτικός συμμαθητής δίνει δημόσια έργα στους πλούσιους επιχειρηματίες συμμαθητές του. Όλοι βοηθάνε αλλήλους ». 

« Από τον ακροδεξιό Βορίδη μέχρι τον αριστερό Μπίστη χωράει σχεδόν το σύνολο του δικομματισμού της εξουσίας… και περισσεύει κιόλας. Από τον πλουτοκράτη Λάτση μέχρι την προλετάρια κόρη της σταλινικής Παπαρήγα χωράει ολόκληρη η ελληνική οικονομία…και περισσεύει κιόλας».περιοδικό.Crash Iαν.2012. 

Είναι η ελληνική έκδοση των skull and bones των ΗΠΑ. 

Είναι τα αγκάθια στο χωράφι που δεν αφήνουν το στάρι να αναπτυχθεί. Είναι η οικονομικο-πολιτική ελίτ που από πατέρα, σε παιδί και εγγόνι, κυβερνούν αυτόν τον τόπο για δεκαετίες με διαφορετικά συμφέροντα από αυτά του λαού. Ειναι η πηγή της δυστυχίας μας.Ειναι η τελευταία μας ευκαιρία να αποτινάξουμε απο επάνω μας όλα τα γνωστά ονόματα αν θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα και τον εαυτόν μας