Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

«Βόμβα» Διαμαντοπούλου: «Μπορεί να… μην κατέβω στις εκλογές υποψήφια βουλευτής!»


«Βόμβα» Διαμαντοπούλου: «Μπορεί να… μην κατέβω στις εκλογές υποψήφια βουλευτής!» Μάλλον, η Άννα Διαμαντοπούλου δεν ξέρει τι να… κάνει!
Μπορεί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, να μιλάει για την κυβέρνηση Παπαδήμου, το κούρεμα, το ΠΑΣΟΚ, την διαδοχή κοκ., ωστόσο σήμερα έριξε την βόμβα όταν είπε πως θα μπορούσε να θυσιάσει τον… εαυτό της και να μην κατέβει υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές.
Και δεν στάθηκε μόνο εκεί. Το ίδιο πρότεινε να κάνουν και για όλους όσους συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Αναφέρεται μάλιστα και στον… ανασχηματισμό που πρέπει να γίνει!
Ακολουθεί απόσπασμα από ραδιοφωνική της συνέντευξη σήμερα: «Εάν αλλάξει  ο σχεδιασμός που έχουμε από εδώ  και πέρα, βεβαίως πρέπει να γίνει  ανασχηματισμός και να γίνει μία  πολύ μικρότερη κυβέρνηση, με ανθρώπους  οι οποίοι θα είναι και από την  πολιτική, αλλά και από τους άριστους των Ελλήνων, από ανθρώπους με αναγνωρισμένο κύρος.
Να υπάρχει μία ώσμωση πολιτικών και ανθρώπων με κύρος και ειδική γνώση. Αυτή είναι  μία κυβέρνηση που μπορεί να αντιμετωπίσει  τα προβλήματα αυτή την στιγμή. Θα μπορούσε να πει κάποιος πως αυτό είναι  ήττα της πολιτικής. Θα το δεχθώ, αλλά η ουσία αυτή τη στιγμή είναι -με την κρίση που έχει το πολιτικό σύστημα, με την τεράστια οικονομική κρίση που υπάρχει- να υπάρξει υποστήριξη της Βουλή.
Εξαρχής είχα προτείνει μακρύ  βίο για την κυβέρνηση. Μάλιστα  πρότεινα όσοι συμμετέχουν σε αυτή να μην κατέβουν υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Όλοι μπορούμε κάτι να θυσιάσουμε. Να υπάρξει η αίσθηση στον κόσμο ότι αυτοί που αναλαμβάνουν αυτή τη στιγμή το κάνουν μόνο με την αποστολή να βγει η χώρα από αυτό το αδιέξοδο και να υπάρξει προοπτική. Προσωπικά θα το έκανα«.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr
Κάποιοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως αν/όποτε γίνουν εκλογές, δεν θα λάβουν ούτε την ψήφο των εργαζόμενων στα πολιτικά τους γραφεία και αρχίζουν να κάνουν δηλώσεις αποχώρησης; Τυχαίο; Δε νομίζω…
http://www.tsantiri.gr/politiki/«vomva»-diamantopoulou-«mpori-na-min-katevo-stis-ekloges-ipopsifia-vouleftis».html