Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μάντης ο Λοβέρδος για το ... μακελειό!


Απίστευτα πράγματα… ως που μπορεί να φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι;
Εδώ δεν έγινε μακελειό όταν ο λαός έφτασε στο έσχατο σημείο ανασφάλειας, φτώχειας, ανέχειας, από τις πολιτικές τους επί 2 χρόνια και θα γίνει τώρα επειδή η δικαιοσύνη θέλει ν΄ασκήσει το λειτούργημά της;
Ποιόν απειλούν, τον λαό; Τι θα κάνουν; Νέο εμφύλιο για να μην πειράξουμε τρίχα από το κεφαλάκι του ΓΑΠ;
Τι κυνισμός, τι θράσος… !

Ας μου πει κάποιος που διαφέρουν οι πασόκοι από το κύκλωμα εκβιαστών – τοκογλύφων της Θεασσαλονίκης;
Μπορώ να πω ότι τους έχουν ξεπεράσει, γιατί αυτοί απειλούν ως και τους λειτουργούς της δικαιοσύνης! Ή μήπως φοβάται, ο Λοβέρδος, για την απόδοση Δικαιοσύνης στους υπαίτιους της Εθνικής καταστροφής! 
Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα μας κρεμάσουν στο Γουδί ...Αν αποτύχουμε! 
Και τώρα βλέπει ότι η ώρα πλησιάζει... 
Γι αυτό απειλεί επειδή φοβάται για το τομάρι του!
Κυριακή 3 Οκτωβρίου του 2010 στη Real News. Συνέντευξη Ανδρέα Λοβέρδου που πρωτομίλησε για «Γουδί».



Τι έλεγε η συνέντευξη ;

 «Αν το ΠΑΣΟΚ δεν τα καταφέρει πάμε σε νέο Γουδί, όχι όμως στους στρατώνες αλλά στην ελληνική Βουλή», προειδοποιεί ο Ανδρέας Λοβέρδος.
«Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε -όπως έχω πει από το 2008- πάμε για νέα ιδρυτική πράξη της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πάμε για νέο Γουδί, όχι όμως στους στρατώνες αλλά στην ελληνική Βουλή.»

Ο Λοβέρδος παραδέχεται : «Έχουμε αφαιρέσει εισόδημα από τους πολίτες και αυτοί αντέδρασαν με πολύ πειθαρχημένο τρόπο. Από εδώ και μπρος όμως δεν είναι σωστό να πληρώνουν οι πολίτες για όσα ως κυβέρνηση δεν επιτυγχάνουμε.»
«Εάν βουλιάξουμε δύσκολα ο λαός θα κάνει εξαιρέσεις…»

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος στέλνει μήνυμα στους συναδέλφους του, λέγοντας: «Από εδώ και μπρος δεν είναι σωστό να πληρώνουν οι πολίτες για όσα ως κυβέρνηση δεν επιτυγχάνουμε. Ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών, ολοκλήρωση της μείωσης της δημόσιας σπατάλης και ανάπτυξη είναι οι σημερινές ανάγκες στις οποίες η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί».