Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Βάστα Παπαχρήστο! Ακούνε Καραμανλή και τρέμουν οι Γερμανοτσολιάδες του μνημονίου…


1

Διαβάστε άλλο ένα κείμενο ιστορικής σημασίας από τον κύριο Παπαχρήστο (Τα Νέα), πιστό υπερασπιστή του μνημονίου και του Γεωργίου Παπανδρέου. Πρέπει να το διαβάσετε γιατί θα καταλάβετε από ποιά χαλκεία βγαίνουν κάποια σχολιάκια περι χασαποταβέρνας που βλέπουμε συχνά – πυκνά στο Ολυμπία.

Πιστοί υπηρέτες κάθε τυράννου που πέρασε από την Ελλάδα το γνωστό “συγκρότημα”.

Βασίζεται όμως στη μνήμη χρυσόψαρου που εμφυτεύουν στον πολίτη και στους κύκλους της ιστορίας που κάνει τους συνεργάτες των Ναζί να εμφανίζονται ως τιμητές της …Εθνικής αντίστασης!
Ή ακόμα χειρότερα, τους βιαστές (του γέρου) της δημοκρατίας, τους ανατροπείς του Μακαρίου, τους εφιάλτες του Ελληνισμού, να πωλούν δημοκρατικότητα.
Να ομιλούν όμως οι υπάλληλοι του “Δημοσιογραφικού” Οργανισμού Λαμπράκη περί “συνωμοσιολογίας, ε αυτό πάει πολύ την εποχή του διαδικτύου και της αφύπνισης του πολίτη που σπάει τα δεσμά του. Ποιοί; Αυτοί που έχουν ανάγει την συνωμοσιολογία, τον μεσσιανισμό και την τρομοκρατία σε επιστήμη…
Όχι τόσο για την φοβερή συνωμοσία των “σταγονιδιων” που αποκάλυψαν πριν από λίγες ημέρες, μέσω του σατανικού τραγουδιού “Καραγκούνα” που ακούστηκε στην σχολή Ευελπίδων…
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/12/bhma.gif?w=483&h=402
Αλλά κυρίως, του δημοσιεύματος που ακολουθεί και αποτελεί την επιτομή της “συνωμοσιολογίας”.
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/12/19.jpg?w=341&h=269
http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDExLTEwLTE5LzI5LzcyNjUwOTAuanBn&t=634546217958426280&w=189&h=139
Προφανώς το είχε γράψει ο ίδιος ο Καραμανλής στο “Βήμα”, προβλέποντας ότι κάποτε, κάποιοι “Παπαχρήστοι” υπό το καθεστώς πανικού στο λυκόφως της “νέας διακυβέρνησης”, θα έδιναν ρεσιτάλ προπαγανδιστικής απόγνωσης, που παραπέμπει στο “Βάστα Ρόμμελ” και στα non papers του Γκαίμπελς τις τελευταίες ημέρες του (πολυαγαπημένου για τον ΔΟΛ) τρίτου Ράιχ.
Τα φράγκα όμως είναι πολλά. Στο 0,54 το Πετρέλαιο. Σοκ πραγματικό ε κύριε Παπαχρήστο;
Πάντως δεν είχαν δίκιο. Δεν είναι “ψευτοπαπανδρεϊκή” η εφημερίδα. Το αποδεικνύει κάποιες δεκαετίες μετά ο κύριος Παπαχρήστος, με την πίστη του στον “Φύρερ” της δημοκρατικής παράταξης, τον “μεγάλο στοχαστή”, Γιώργο Παπανδρέου.
Τα υπόλοιπα τα έχουμε γράψει εδώ:

Το συγκλονιστικό αφιέρωμα στις αποκαλύψεις του Ολυμπία για τους δοσίλογους και τα παιδιά τους.