Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο το βράδυ - Παραιτείται η κυβέρνηση; (upd 5)


Ανανέωση 15.45): Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συγκαλεί εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο το βράδυ με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά: Ακόμα και αυτόι της παραίτησης της κυβέρνησςή του, η οποία πλέον βάλλεται πανταχόθεν. Για να γίνει πιο αντιληπτό το τι συμβαίνει αυτή την ώρα ο Νικολά Σαρκοζί έχει συγκαλέσει υπουργικό συμβούλιο με αντικείμενο τον εξαγγελία Παπανδρέου για δημοψήφισμα!
-------------------------------------------------------------------------------------
Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη και φημολογία υπάρχει για επικείμενη ανεξαρτητοποίηση και άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (όπως γράφουμε αλλού, ανάλογη επιστολή όχι ανεξαρτητοποίησης, αλλά δήλωσης απόσυρσης εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση και η Εύα Καϊλη).
Αν επιβεβαιωθεί αυτή η φημολογία και σε ότι αφορά τουλάχισστον άλλους δύο βουλευτές, τότε η κυβέρνηση χάνει την δεδηλωμένη και οδηγείται εκ των πραγμάτων σε εκλογές!
Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Τώρα η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ έχει 152 έδρες. Στην δήλωσή της αναφέρει ότι "Διαφωνεί ριζικά με το διχαστικό δημοψήφισμα" και διαχωρίζει την θέση της. Τελικά σε αυτό το κόμμα, οι γυναίκες "φοράνε παντελόνια". Μετά την Λούκα Κατσέλη, η Μιλένα Αποστολάκη και τώρα η Εύα Καϊλή...
 Οι στιγμές είναι δραματικές...
Μετά την Μιλένα Αποστολάκη η Βάσω Παπανδρέου ζήτησε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, δέσμευση για αποδοχή του πακέτου της σύμβασης δανειοδότησης και εν συνεχεία, αμέσως μετά εκλογές, μέχρι τέλος Ιανουαρίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26571&Itemid=131#.TrAV17HoJmI.facebook