Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δεν αφήνει με τ-ί-π-ο-τ-ε την εξουσία ο Παπανδρεϊσμός !

Ζούμε απίστευτα πράγματα ! Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α. Ο κ.Παπανδρέου δήλωσε στο Υπουργικό του συμβούλιο, ότι δεν είχε σκοπό να κάνει δημοψήφισμα, αλλά το έκανε ως μπλόφα, για να αναγκάσει τη Ν.Δ. να συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση! "Πλάκα έκανα ρε χαζούληδες, δεν το εννούσα" είπε λίγο πολύ!!!

Δηλαδή, αυτή η συγκεκριμένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει μόνο μια έννοια, βλέπει μπροστά της μόνο ένα πράγμα: τη Ν.Δ. !!! Δεν νοιάζονται για την πατρίδα, δεν νοιάζονται ούτε καν για την σωματική τους ακεραιότητα, που τους κυνηγάνε παντού! Τους φτύνουν όλοι (σε όλο τον πλανήτη) κι ο μοναδικός τους νταλκάς είναι ...
"να μη βγεί η ΝΔ". Εξαντλούν όλη την ενέργειά τους σε κολπάκια και τακτικισμούς, τι στιγμή, που ούτε η κοινωνία, ούτε η Ευωπαϊκή Ένωση, ούτε το ΔΝΤ ρίχνουν τους προβολείς στη ΝΔ. Η αντιπολίτευση είναι αντιπολίτευση και δεν συμμετέχει, ούτε πρέπει να συμμετέχει. Αν ήταν να συμμετέχει θα την έστελνε ο λαός στην κυβέρνηση. Άλλους εμπιστεύθηκε ο λαός.

Αλλά αυτοί θέλουν ντε και καλά, να "κομματικοποιήσουν", να φανατίσουν, να διχάσουν, με κάθε κόστος! Δεν νοιάζονται για τη σωτηρία της πατρίδας, αλλά μόνο του κόμματος. To παν για αυτούς είναι να μη βγεί η Ν.Δ. Να μην πληγεί ο κομματικός εγωισμός !

Είναι σαν έναν γιατρό, που του πάνε οι συγγενείς έναν άνθρωπο με έμφραγμα, αυτός δεν ξέρει να χειρουργεί καρδιά, γιατί είναι ουρολόγος, αλλά επειδή δεν θέλει να πιστωθεί τη σωτηρία του ο καρδιοχειρούργος δεν αφήνει τον ασθενή να φύγει. Τον κρατά ημιθανή στο ιατρείο του.
Του λένε οι συγγενείς: γιατρέ, εσύ είσαι ουρολόγος, δεν θα μπορέσεις να τον σώσεις, να τον πάμε στο Σαμαρά τον χειρούργο;
"Όχι" λέει ο εμμονικός! Εγώ δεν τον αφήνω. Θα δω τι θα κάνω.
-Μα γιατρέ, πεθαίνει...
-Ε και τι θα τον πάτε στον Σαμαρά, μήπως νομίζετε ότι αυτός θα τον σώσει;
-ε, δεν ξέρουμε γιατρέ, μπορεί να τον σώσει, μπορεί και να μην τον σώσει, ας δοκιμάσουμε.
-όχι, εδώ θα μείνει !
-μα γιατρέ...
-τι μα και ξεμά, σιγά τον χειρούργο τον Σαμαρά. Αυτός δεν βλέπει, έχει καταράκτη, είναι και αλκοολικός και του αρέσουν οι νέγροι...
-τι είναι αυτά που λες ρε γιατΡέ, δώσε μας τον άνθρωπό μας, μπορεί να μην τον πάμε στον Σαμαρά, αλλά να ζητήσουμε να τον χειρουργήσει ομάδα. Να είναι κι ο άλλος ο γιατρός ο Καρατζαφέρης, κι η καρδιολόγος η Παπαρήγα κι ο γενικός χειρούργος ο Τσίπρας κι άλλοι. Ίσως όλοι μαζί να τα καταφέρουν καλύτερα.
-Τι λέτε ρε, αν τον πάρετε θα είναι σαν να παραδέχομαι ότι εγώ δεν μπορώ να τον σώσω. Θα καταστρέψω εγώ την καριέρα μου για να σώσετε εσείς τον άνθρωπό σας; Δεν πάει πουθενά ! Ή εγώ ή θα πεθάνει !

Αυτός είναι ο ψυχοπαθητικός εγωισμός του Παπανδρεϊσμού...Τι νομίζετε ότι θα απογίνει τελικά ο ασθενής;