Σάββατο 7 Μαΐου 2011

"Αστέρια Γλυφάδας", "Σταμάτης Γονίδης", "κότερο" και "Γιαννάκης"!


Πυρηνικός πόλεμος στο Δέλτα Φαλήρου!
Eπικοινωνήσαμε με τον Πάνο Καμμένο,  για να μάθουμε τι γίνεται με την περίφημη Εξεταστική για την Siemens και την τύχη της Προανακριτικήςκαι πέσαμε πάνω σ έναν θυμωμένο, έξαλλο θα λέγαμε, βουλευτή.
Ήταν τέτοια η οργή του, που μόλις μπορέσαμε να συγκρατήσουμε  τις λέξεις«Αστέρια Γλυφάδας», «Σταμάτης Γονίδης», «κότερο»  και «Γιαννάκης»!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που ο Πάνος έγινε «Φουκουσίμα» είναι το άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη που δημοσιεύθηκε στη«Καθημερινή».
Ο βουλευτής της ΝΔ εκτιμά ότι το  συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε καθ’ υπόδειξη των Παν. Βουρλούμη –θα τον βρείτε πλέον στο Δ.Σ της «Καθημερινής»-και Γιάννη Αλαφούζου.
Ο Καμμένος ήταν ο βουλευτής που υπέβαλλε τον κο Βουρλούμη στο μαρτύριο της  εξονυχιστικής ανάκρισης στη διάρκεια της Εξεταστικής για την Siemens.
Η συνέχεια όπως όλα δείχνουν θα είναι εκρηκτική. Ο βουλευτής κάνει λόγο για ντοκουμέντα –φωτιά τα οποία αποκαλύπτουν και τους λόγους της ανήθικης-οπως την χαρακτηρίζει- επίθεσης που δέχεται από το συγκρότημα του Φαλήρου.
Y.Γ> Πριν λίγο λάβαμε το mail που απέστειλε ο βουλευτής Πάνος Καμμένοςστον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη

Αγαπητέ Κ. Μανδραβέλη,
Αφού αποφασίσατε με τον Γιάννη να ασχοληθείτε μέ το επίπεδο μου, θα σας αφιερώσω σειρά άρθρων για να επιβεβαιώσω τους ισχυρισμούς σας.
Πρίν μπούμε στα CDS το πρώτο χρονογράφημα θα έχει τίτλο " Ο καπετάν Παναγής Β το πλοίο ασπρονήσι η Ματούλα στη lac Leman"
Την καλησπέρα μου στον Κ. Γιάννη.
Πάνος Καμμένος
Υ.Γ. Εκτός άν το επίπεδο είναι δικό σας
http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5817