Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αντιδράσεις στη Ν.Δ. για τις απόψεις του Κώστα Μαργαρίτη


Ενοχλήθηκαν, -μαθαίνουμε- πολλά στελέχη της Ν.Δ. από τη ρηξικέλευθη πρόταση του Κώστα Μαργαρίτη, για "κυβέρνηση σωτηρίας".
Στη Ν.Δ.πιστεύουν ότι μόνο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση Ν.Δ. μπορεί να βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο και ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έτοιμο, με πλήρες πρόγραμμα, να οδηγήσει την Ελλάδα σε αναπτυξιακή τροχιά και να τη βγάλει από το τέλμα του μνημονίου το οποίο "απέτυχε παταγωδώς", όπως λένε τα στελέχη της.
Αντιδράσεις όμως δημιούργησε και στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ η άποψη του κ.Μαργαρίτη.
Κυβερνητικός βουλευτής, με τον οποίο μίλησε σήμερα (Σάββατο) το βράδυ το taxalia, μας είπε χαρακτηριστικά ότι..
 "τέτοιες προτάσεις δείχνουν το φόβο της Ν.Δ. μπροστά στο ενδεχόμενο να κυβερνήσει !".

Στο θέμα τοποθετήθηκαν αρκετά blogs:

Αγαπητέ κ. Μαργαρίτη. Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, αλλά εκφράζοντας κι' εγώ την προσωπική μου άποψη, έχω να σας πω ότι δεν είναι τυχαίο που η Ν.Δ. εμφανίζεται επί μονίμου βάσεως να είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις με πρώτο βεβαίως βεβαίως το κώμα - "κυβέρνηση" του Pasok που διοικείται από το ΔΝΤ και εκπροσωπείται από το αμερικανοτραφέν ανδρείκελο. Κάτι τέτοιες απόψεις σαν την δική σας - την οποία βεβαίως και σέβομαι - δεν αφήνουν την Ν.Δ. να σηκώσει κεφάλι. Αντί να ψάξουμε να βρούμε τρόπους να απαλλαγούμε απ' αυτό το υποτακτικό γιουσουφάκι της Τρόικας που ακούει στο όνομα G. Papandreou, σεις, ως επίλεκτο στέλεχος της Ν.Δ. αντί να προτείνετε ως μοναδική λύση για την έξοδο από την κρίση μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ., αντ' αυτού μας λέτε ότι πρέπει να βρούμε και να φορτωθούμε δέκα κουλτουριάρικα και προφανώς ανθελληνικά - "τεχνοκρατικά" ραμολιμέντα για να μας ..."κυβερνήσουν" (άλλη λέξη είχα κατά νου), παραβλέποντας εντελώς ακόμη και αυτή την έννοια του κοινοβουλευτισμού, λες και δεν ζήσαμε στο πετσί μας κάποιες αντίστοιχες ..."συνεργασίες" του παρελθόντος, όταν τρείς "λεβέντες - επιστήμονες", (Γεννηματάς, Σουφλιάς και Δραγασάκης) επί Οικουμενικής, ανέλαβαν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Χώρας, για το ...καλό μας.!

Πόσο αστεία ακούγονται ώρες ώρες κάποια πράγματα.!
γράφει ο gianniotis,

ενώ το "δεξί εξτρέμ", από τα πιό αναγνωρίσιμα blogs που πρόσκεινται στη Ν.Δ. γράφει:

Την ώρα που η Ν.Δ. ανακάμπτει, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να παρουσιάσει ολοκληρωμένη πρόταση για έξοδο από την κρίση, το στέλεχος της ΝΔ, πρώην υποψήφιος βουλευτής, πρώην αντιπρόεδρος του ΟΕΕΚ στενός συνεργάτης της Μ. Γιαννάκου-Κουτσίκου,που πήδηξε απ' το καράβι τον Σεπτέμβριο του 2009 και όταν το είδε να βουλιάζει αρνήθηκε να είναι υποψήφιος επιζητά, αντί να απαλλαγεί ο τόπος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και να έρθει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, για να βγάλει τον τόπο από "τον φαύλο κύκλο της κατάρρευσης", να "αποφασιστεί ομόφωνα απ' όλα τα κόμματα να γίνει μια κυβέρνηση με μόνο 10 υπουργούς, χωρίς τη συμμετοχή κανενός από τους 300 βουλευτές!"
Α, αυτά είναι στελέχη της Ν.Δ.!!!!!
Έτσι, θα ανακάμψει στις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία !
 
ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το δημοφιλές olympia και άλλα...