Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η απάντηση στην προπαγάνδα των πράσινων παπαγάλων!

Ήμαρτον πια! αν δεν θέλουν την κατάπτυστη “τάξη” των γιατρών μέσα στην κοινωνία, ας το πουν ευθέως. Ας γίνει υγεία χωρίς γιατρούς ακόμα καλύτερα χωρίς ασθενείς). Ας κλείσουν οι ιατρικές σχολές, που καταβροχθίζουν τον δημόσιο κορβανά (κι εξυπηρετούν συμφέροντα), ας κάνουν ξυπόλητους γιατρούς με ένα χρόνο εκπαίδευση πού δίκαια θα μπορούν να αμείβονται με 500 ευρώ και πολλά θα τους είναι, σε όποιον τους ζητήσει.

Μια ιδέα είναι να αλληλοεξοντωθούμε μεταξύ μας, κάποιοι θα μείνουν βορά στους “μανάβηδες” της υγείας πλήρως δικαιωμένοι που έπιασαν τόπο οι σπουδές τους και τα έξοδά τους (οι άλλοι στον καιάδα). Και οι ασφαλισμένοι! 2 ευρώ το “κεφάλι”στο ΙΚΑ, κυμαινόμενο στο ΤΕΒΕ (ακόμα λιγότερο), ακάλυπτο στον ΟΠΑΔ και πάει λέγοντας. Και με το νέο νομοσχέδιο στα 50 λεπτά.
Λίγα μαζεύει το δημόσιο μέσω της εφορίας από την λειτουργία των ιατρείων μας; Φορολογώντας αναγκαστικές προ υποβαλλόμενες αποδείξεις; (Εμείς οι φοροκλέπτες γιατροί!)

Συνάδελφοι, φρονώ ότι γίναμε γιατροί για να θεραπεύουμε, ότι επιζητούμε αυτήν την συνάφεια με τους ασθενείς, και ότι αυτό, που να πάρει, είναι το έργο μας, αυτό που μάθαμε να κάνουμε. Και αυτό κοστολογείται αντίστοιχα (ο Ιπποκράτης το έθεσε). Εδώ στραβώνει κάπως το πράγμα…
Έχει πάρει χαμπάρι η πολιτεία με τι διαπραγματεύεται;

Απεργώ σταθερά, έκλεισα το ιατρείο μου.
Αν δεν αφυπνισθεί η ιατρική κοινότητα εγκαίρως και ενταχθεί στο “χωρο των προθύμων” (κουπί στο κατάστρωμα υπο τον ήχο των τυμπανων και κλαγγή αλυσίδων…) να υπηρετήσουν τον ΕΟΠΠΥ αυτοί θα συνεχίσουν να συκοφαντούν να κινητοποιούν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς πρωτόγνωρους και να ψηφίζουν ότι τους υπαγορεύσουν.
Είμαι πεπεισμένος ότι η ιατρική αμοιβή έιτε θα φτάσει στα 5 ευρώ κατα επίσκεψη (βλέπε τιμή για εξέταστρα νοσοκομείου) είτε συνολικά η εργασία θα αποτιμάται εκεί γυρω στα 600 το μήνα.
Τότε θα έρθει ο “μανάβης”… θα δώσει κάτι παραπάνω και θα προσλάβει υπάλληλο (“κοψοχρονιά” επίσης).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!!!
 
πηγη:drtsili.blogspot.com