Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΣΩ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!

 
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Η ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει το απαράκλητα το δόγμα » δουλέψτε (εσείς) , να ζήσουμε (εμείς) , να πεθάνετε (εσείς)!»
Δηλαδή όλα για μας (κεφάλαιο) και τίποτα για σας (εργαζόμενοι)!
Βάσει δε αυτού του δόγματος θα πρέπει:
Για να βρουν δουλειά οι εργαζόμενοι πρέπει πρώτα να απολυθούν.
Για αυξηθεί το εισόδημα των μισθωτών πρέπει πρώτα να μειωθεί.
Η επιβίωση του ασφαλιστικού συστήματος στηρίζεται στο να μην ζουν πολύ οι εργαζόμενοι. Είναι τυχαία η ατάκα του ΛΟΜΒΕΡΔΟΥ ζούμε πολύ; Δεν νομίζω. Όλα βάσει σχεδίου!
Όλα αυτά είναι το σήμα κατατεθέν του ORIGINAL νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού που αβαντάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΜΜΕ!

Και εμείς; Παρακολουθούμε τον αργό θάνατο μας και δεν αντιδρούμε.Τι φταίει άραγε; Γιατί; Από την άλλη αν κάποιος αντιδράσει στιγματίζεται! Όπως η ανακοίνωση της εκκλησίας που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση κατοχική! Γιατί ψέματα είναι; Και ποιος τους είπε ότι μόνο οι βουλευτές και τα μπουκωμένα ΜΜΕ έχουν άποψη; Αυτό τι αποδεικνύει; Κατοχή και μόνο κατοχή!
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Ο λόγος της είναι τουλάχιστον γελοίος! Ειδικά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αν δεν αποφασίσει ότι δεν γίνεται να είναι λίγο από δω και λίγο από κει η απαξίωση θα μεγαλώνει!
Όλα πλέον εξαρτάται από μας. Όσο θα κοιτάμε τα τραίνο να περνούν πότε δεν θα μπούμε πότε μέσα!
Υ.Γ. Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΘΕΜΑ για την οικογένεια Μητσοτάκη αναμένονται με ενδιαφέρον! Και όμως αυτοί θέλουν να μας σώσουν!
πηγη:ΕΠΙΚΑΙΡΑ
http://kozanitika.gr/?p=554#more-554