Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Παν. Λαφαζάνης: To Ioυλιανό πραξικόπημα του Γεωργίου Παπανδρέου

Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως "κατεχόμενη" χώρα και ως μισητή "αποικία", η οποία, αφού συκοφαντηθεί, πρέπει να λεηλατηθεί και να εκποιηθεί. Και αυτό υπακούει σε σχέδιο…
Το 1944 η Ελλάδα άνοιξε το δρόμο στον ψυχρό πόλεμο, τώρα ανοίγει το δρόμο σε ένα άγριο ευρωπαϊκό και διεθνή κοινωνικό ταξικό πόλεμο
Δυστυχώς, έχουμε μια Ε.Ε. η οποία εξελίσσεται στον πιο ακραίο, ίσως, αντιδραστικό μηχανισμό του σύγχρονου καπιταλισμού και μια κυβέρνηση δουλοπρεπώς υποταγμένη στο εγχώριο και διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πει τολμηρά και ευθέως η αριστερά είναι ότι δεν αναγνωρίζει ως χρέος του ελληνικού λαού το χρέος μιας πολιτικής και οικονομικής ελίτ, από το οποίο επωφελήθηκαν η ίδια και η διεθνής κερδοσκοπία.
Έχουν βαφτίσει μονόδρομο για τη σωτηρία της πατρίδας αδίστακτες επιλογές που διαλύουν την κοινωνία και τη χώρα μας. Αυτά τα μέτρα μετατρέπουν την Ελλάδα σε μπανανία. Για δεύτερη φορά στην ιστορία οι Παπανδρέου κάνουν τη χώρα πειραματόζωο. Ο ελληνικός λαός δεν είναι υπόλογος για το χρέος και αυτή την ώρα είναι απόλυτα αναγκαίο ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα με σύνθημα «Δεν πληρώνω - δεν πληρώνω». Δυστυχώς το συνέδριο του ΣΥΝ προκάλεσε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα υποτίθεται πως επέλυσε. Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη: .....στο:
http://citypress-gr.blogspot.com/2010/07/to-io.html#more
Bookmark and Share