Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο Διεθνής διασυρμός της χωρας συνεχίζεται

Και ενώ ολάκερη η Ελλάδα αποπροσανατολίζεται με την υποτιθέμενη πώληση νησιών μας ένα κατάπτυστο άρθρο- που αναφέρει προσωπικές ιστορίες του Ν. Παπανδρέου- κυκλοφορεί και συκοφαντεί την Ελλάδα με κάθε μέσο και σε κάθε επίπεδο.

Το αρθρο τιτλοφορείται Life Amid the Ruins “Ζωή στα ερείπια” και δημοσιεύθηκε στο BusinessWeek Logo

την: June 24, 2010, και αναφέρει

Πριν λίγους μήνες όταν η Ελλάδα πήρε νέα μέτρα δημοσιονομικής πειθαρχίας για να αποφύγει την οικονομική καταστροφή, ο πανύψηλος αδελφός του πρωθυπουργού της Ελλάδος Νικόλαος Παπανδρέου ανέβηκε στο Μετρό στην Αθήνα. Οι σημερινοί Παπανδρέου — τρίτη γενιά μιας σοσιαλιστικής πολιτικής δυναστείας,- ζουν σε νοικιασμένα σπίτια, οδηγούν τα Prius και, προφανώς, παιρνουν το μετρό, ακόμη και σε περιόδους ασυνήθιστης οργής προς την κυβέρνηση.

-”Νικ! Γιατί ο αδελφός σου φέρνει στο ΔΝΤ;” ένας επιβάτης φώναξε.

-”Δεν υπάρχει επιλογή. Ήταν ή το ΔΝΤ είτε κανείς δεν θα πληρώνοντας την 1η Ιουλίου” απάντησε ο Νικ Παπανδρέου,

-«Λοιπόν χαίρομαι που σας βλέπω να χρησιμοποιείτε τις δημόσιες μεταφορές», ο είπε επιβάτης, προτρέποντας έναν άλλον επιβάτη να απαντήσει”βλέπω πάντα τον Nick στο Μετρό!”

-”Με συγχωρείτε, αλλά τι κάνετε για μια διαβίωση;” Ρωτησε ο Παπανδρέου τον πρωτο άνθρωπο

-”Είμαι γιατρός.”

- «Πήρατε ποτέ χρήματα πλευρά από τους ασθενείς σας;” Όλοι γύρω ακουγαν

-«Ναι».

-« Παίρνετe παράνομα χρήματα ακόμη»;

-«Όχι πια».

-«Γιατί»;

-«Επειδή τώρα τα πράγματα έχουν σφιξει».

-«Βλέπεις;” είπε ο κ. Παπανδρέου. “Αυτό είναι ένα καλό πράγμα που έχει κάνει Γιώργος μέχρι τώρα….

Ο Ν. Παπανδρέου λέει αυτή την Ιστορία καθισμένος στο τραπέζι του ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου’

[...]

Όπως θα έκανε κάθε μέλος μια οικογενειακής επιχείρησης, ο Νικ Παπανδρέου κατά την διάρκεια της κρίσης είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές Όχι μόνο αποφορτίζει γιατρούς στο μετρό αλλά βρέθηκε και στο Qatar για να εξασφαλίσει επενδύσεις για την χώρα του.

Παρακάτω ο αρθογράφος δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο:

Το ότι ο εκφοβισμός των γιατρών αποτελεί θετική εξέλιξη ίσως αποδεικνύει πόσο δυσλειτουργική κοινωνία έχει γίνει η Ελληνική. Δείχνει ότι η μεταρρυθμιστική προσπάθεια του Παπανδρέου θα απαιτήσει μια κοινωνική επανάσταση που θα επηρεάσει τον καθένα. Από ταξιτζήδες που δεν κόβουν αποδείξεις τους εφοριακούς που δωροδοκούν δικηγόρους και τα κολεγιόπαιδα που σκέφτονται μόνο μια καλή σύνταξη.

Μετά το tzatziki musaka ouzo etc η Χωρα μας προσφερει μια ακόμη λέξη στη διεθνή φιλολογία και αυτή σημειώνεται με κόκκινο παρακάτω

“Η σκιώδης οικονομία στην Ελλάδα υπολογίζεται σε 20 με 30% του ΑΕΠ και στηρίζεται στην υπέροχη λέξη Fakelaki γνώστη ως μικρό φάκελο η δωροδοκία”.

=============

Σχολιο: Η εργώδης προσπάθεια των Παπανδρέου να δημιουργήσουν ερείπια για να εμφανίσουν την ασχετοσύνη τους, τα λάθη, τις παραλήψεις και την κουλτούρα τους ως μεταρρύθμιση έχει πετύχει μόνο ως το πρώτο σκέλος (ερείπια).

Μια ερειπωμένη χώρα εύκολα εκφοβίζεται και δέχεται μονόδρομους, διεθνή έλεγχο, εντολές τοποτηρητές και υποτέλεια. Η φατρία των Παπανδρέου σταδιακά επενδύει στον φόβο και μεταρέπεται σε σέχτα. Η διάδοση των απόψεων τους ανά τον κόσμο και η δημιουργία στερεότυπων σε βάρος της Ελλάδας προκαλεί ασύλληπτη βλάβη στα ελληνικά συμφέροντα και χρήζει επέμβαση του υπουργείου τουρισμού (χαχα) και του εισαγγελέα.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ιδεοληπτικοί. Προστατέψτε την χώρα μας

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου στο Ιουνίου 27, 2010