Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ο στραπατσαρισμένος Μπόμπολας και τα γιουσουφάκια του ΔΝΤ.

















Τρόμο, δέος και ευγνωμοσύνη για το ΔΝΤ και τον Λευκό Οίκο.

Ούτε γιουσουφάκι στα πόδια του Ντομινίκ Στρος Καν και του Μπαράκ Ομπάμα, να ήτανε ο Μιχαλάκης.

Φυσικά κανείς απο μας τους τηλεθεατές δεν μπορεί να πιστέψει οτι ένας Κύπριος μπορεί να γίνει γιουσουφάκι!

Απλά ο Μιχαλάκης, δεν μπορεί να κρύψει τον φανατισμό και την αγάπη του για την υπερδύναμη και τους μηχανισμούς της.

Ετσι με την απαιτούμενη σοβαροφάνεια πληροφορεί τον συμπαίκτη του κ. Μάκη Γιακουμάτου στο τάβλι (μαθαίνω οτι στοιχηματίζουν χοντρά ποσά) κ. Γιώργο Οικονομέα-πρώην αντιεξουσιατής ο οποίος μπήκε τελικά στον σωστό δρόμο μετά τη θητεία του στις ΗΠΑ-για την καλή διάθεση του ΔΝΤ απέναντι στην Ελλάδα.


-"Δεν θα κινδυνέψει η Ελλάδα..." διαβεβαιώνει ο Ντομινίκ τον Ιγνατίου κι εκείνος με τη σειρά του τον Οικονομέα.

Σε ρόλο κλόουν-διασκεδαστή ο Δημήτρης Καμπουράκης- μια σταγόνα Ιστορία ίσον χιλιάδες ευρώ το μηνά στη πανταλόνα.

Ολοι αυτοί οι κύριοι είναι υπάλληλοι του Γεωργίου Μπόμπολα, τον οποίο έκανε σκόνη ο Αναστασιάδης: Απο τα 35 εκατομμύρια ευρώ τον ανάγκασε-τον γονάτισε στη κυριολεξία-να του δώσει πίσω το "ΘΕΜΑ" με 20!

Είναι δυνατόν να επιτρέπουμε - στον στραπατσαρισμένο Μπόμπολα-όσες πλάτες κι αν έχει ο Αναστασιάδης δεν μπορεί ένας Μπόμπολας να καταπίνει τέτοια πανωλεθρία-να περνάει γραμμή στους Ελληνες πολίτες μέσω του ροζ Μέγκα που είναι τίγκα στ αγοράκια απο το Brokebackmountain;

Θα συνιστούσαμε μάλιστα στον κο Μπόμπολα να προσλάβει την κα Μιράντα Ξαφά, ως σχολιάστρια στο κεντρικό του δελτίο αντί να χρησιμοποιεί υποκατάστατα.

Η κα Ξαφά θα περνούσε μια χαρά τις θέσεις του ΔΝΤ, δίχως να εξαναγκάζεται ο Ιγνατίου και ο Παύλος-προσκεκλημένος του Μιζοφοράκου-Τσίμας να καταφεύγουν στην όποια υποκριτική τους.

Ειδικά ο κος Τσίμας, ο οποίος κρύβεται πίσω απο το μουστάκι που χρησιμοποιεί ως σιγαστήρα, φροντίζει με την μελωδική φωνούλα του να χτυπάει μία στο καρφί και μία στο πέταλο.

Δεν ξέρεις ποτέ με ποιούς είναι, μια και φροντίζει -για το καλό της δημοσιογραφίας- να κρατάει ίσες αποστάσεις απο τον θύτη και το θύμα.

Αυτή είναι η άθλια εικόνα της μεγάλης ενημέρωσης-ένα Megaλο φερέφωνο του ΔΝΤ στη χώρα μας...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
kourdistoportokali