Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Καλούν σε συγκέντρωση έξω απο την ΝΕΤ οι εκπαιδευτικοί














"Σήμερα μετά τις 9 το βράδυ αδιόριστοι ωρομίσθιοι και αναπληρωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τη ΝΕΤ όπου είχε προγραμματιστεί μία εκπομπή συνέντευξη της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου. Οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί ζήτησαν να παρέμβουν στην εκπομπή, να γίνει συζήτηση με την υπουργό όμως απωθήθηκαν από την αστυνομία. Στη συμπλοκή αυτή τραυματίστηκαν δύο ωρομίσθιοι καθηγητές ο ένας στο κεφάλι και ο άλλος στα πλευρά από το ξύλο της αστυνομίας.
Το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ διακόπηκε, οι αδιόριστοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν την παρουσιάστρια των ειδήσεων Χούκλη για να πουν τις απόψεις τους. Μετά τη διακοπή του δελτίου ειδήσεων οι συγκεντρωμένοι αδιόριστοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν και ζητούν να μιλήσουν και να ακουστούν οι απόψεις τους. Μέχρι τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν στην alfavita.gr οι αδιοριστοι εκπαιδευτικοί παραμένουν στο στούντιο της ΝΕΤ παρά την επίθεση που δέχτηκαν από τη αστυνομία.

Οι αδιόριστοι ωρομίσθιοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης αυτή τη στιγμή έξω από το ραδιομέγαρο της ΝΕΤ.

Η εκπομπή Παρασκήνιο που ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί στις 22.00 αναβλήθηκε λόγω της ύπαρξης στο στούντιο των αδιορίστων. Η ΝΕΤ φαίνεται ότι αρνείται πεισματικά να μεταδόσει τα αιτήματα των αδιορίστων και για αυτό έριξε στον αέρα εκπομπή άσχετη με το πρόγραμμα."

alfavita