Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ραχήλ Μακρή στο «Π»: «Δεν έστειλα επιστολή στον Μεϊμαράκη»

Ραχήλ Μακρή
Μια βουλευτής δηλώνει σε δημοσιογράφους στο καφενείο της βουλής ότι έχει καταθέσει στο προεδρείο του κοινοβουλίου επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ωστόσο λίγο αργότερα τόσο το γραφείο του κ. Μεϊμαράκη όσο και κύκλοι του προέδρου του κόμματος της διαψεύδουν την ύπαρξη της επιστολής.
Η κ. Ραχήλ Μακρή κατάφερε για ακόμη μια φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω δημιουργώντας έναπέπλο μυστηρίου γύρω από την επιστολή ανεξαρτητοποίησης της. Τι έγινε τελικά;
Κύκλοι της Ραχήλ Μακρή μιλώντας στο «Π», ξεκαθάρισαν ότι η επιστολή δεν έχει κατατεθεί στον  πρόεδρο της βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Όμως έχει συνταχθεί μια επιστολή από το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο η βουλευτής το ίδιο βράδυ είχε στείλει ένα sms στον πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο δίνοντας μια ευκαιρία ακόμα στο να λυθούν τα όποια ζητήματα έχει θέσει.
Σύμφωνα πάντα με κύκλους της βουλευτή, αυτό που έχει φέρει την κ. Μακρή σε αυτή την κατάσταση είναι ο τρόπος με τον οποίο διοικεί την Κ.Ο των ΑΝΕΛ ο Κώστας Γιοβανόπουλος, καθώς επέλεξε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες να αναγορευτεί ειδικός αγορητής σε νομοσχέδιο της αρμοδιότητας του τομέα που έχει αναλάβει να ελέγχει κοινοβουλευτικά η κ. Μακρή.
Μάλιστα η κ. Μακρή δείχνει αποφασισμένη ο πως γίνεται αντιληπτό να φτάσει τα πράγματα στα άκρα, καθώς όπως διαμηνύει μέσω συνεργατών της δεν είναι δυνατόν ένα σοβαρό κόμμα να δείχνει τέτοια ανοργανωσιά και ανευθυνότητα.
Η Ραχήλ Μακρή όμως θέτει ξεκάθαρα θέμα απομάκρυνσης του Κώστα Γιοβανόπουλου από τη θέση του γραμματέα της ΚΟ προκειμένου να μην κάνει την απειλή της πράξη.
Πληροφορούμαστε ότι ο Πάνος Καμένος προσπάθησε χθες να επικοινωνήσει με τη βουλευτή ωστόσο είχε το κινητό της κλειστό και ήταν εξαφανισμένη.
Του Θοδωρή Δαφέρμου