Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Χαμός με την ανακοίνωση υπέρ Τομπούλογλου από την δημοτική του παράταξη! Έφαγαν τρία εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ και εσείς πιάσατε μόνο τον Χαρούλη;

20131227-124038.jpg
Η υπόθεση βέβαια δεν είναι καθόλου για γέλια. Άπαξ και ανακαλύφθηκε βρώμικο παιχνίδι για τα 25 χιλιάρικα του Τομπούλογλου, η δικαιοσύνη οφείλει τώρα να ξετινάξει τις συμβάσεις που ξεκίνησαν από την εξωφρενική απόφαση της συμμορίας Παπανδρέου να κάνει “δωράκι” 3 εκατομμύρια Ευρώ στις διαφημιστικές, την ώρα που έκανε λόγο για “τιτανικό”. Ποιοί πήραν, πόσα πήραν, πως τα πήραν. Πόσοι “τομπούλογλου” έφαγαν από το δημόσιο χρήμα;
Ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν… τον συλληφθέντα για εκβιασμό και χρηματισμό επικεφαλής τους, Χάρη Τομπούλογλου,
εξέδωσαν τα μέλη της Δημοτικής Παράταξής του, στο Δ.Σ. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Παρόλο που ο κ. Τομπούλογλου πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει χρήματα – προϊόντα εκβιασμού, και η Αστυνομία να κάνει λόγο για στοιχεία – «φωτιά» εναντίον του – τόσο σε ηχητικό όσο και οπτικό υλικό – οι σύμβουλοι της Παράταξης «Καλημέρα – Όμορφη πόλη», δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σκέψης ότι, ο αρχηγός τους μπορεί και να είναι ένοχος!
Αντίθετα, μιλάνε για σκευωρία, η οποία, όπως αναφέρουν, «ήρθε να παγιδεύσει τον κ. Τομπούλογλου λίγους μήνες πριν την
βέβαιη… νίκη του στις εκλογές».
Να σημειωθεί πάντως ότι, η σχετική ανακοίνωση υπογράφεται μονάχα από τα έξι στελέχη της Παράταξης που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι από τα μέλη του ψηφοδελτίου, με κάποια από αυτά – όπως έγραψε ήδη το epoli.gr – να επιθυμούν αλλαγή στην «κεφαλή» του Συνδυασμού, σε μία προσπάθεια να “σωθεί η παρτίδα” μέχρι τις Εκλογές του Μαΐου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι άνθρωποι του ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» εκφράζουν και με την παρούσα την αμέριστη συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και πίστη στον ιδρυτή και εμπνευστή του Χάρη Τομπούλογλου. Στον Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα.
Η ειλικρίνεια, το σθένος, η τόλμη έκφρασης λόγου και αντιπαράθεσής του με ισχυρά συμφέροντα, ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς. Για το λόγο αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, δέχθηκε τόσες κακοήθεις επιθέσεις, έγιναν τόσες προσπάθειες σπίλωσής του και απόπειρες φίμωσής του. Όμως αυτά δεν ήταν ικανά να κάμψουν την ικανότητα και θέλησή του να προσφέρει στους πολίτες, στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει.
Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου και είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση.
Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε. Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αναφανεί η αλήθεια. Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί. Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν θεωρώντας ότι αποδυναμώθηκε ο Χάρης και ο Συνδυασμός μας, πλανώνται πλάνην οικτρά.
Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας, θα απαντηθούν από τον κόσμο αυτού του τόπου όταν έρθει η στιγμή. Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.
Ο γραμματέας της Παράταξης
Αντωνόπουλος Λευτέρης
Ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Κοπελούσος Χρήστος
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Γεωργαμλής Λύσσανδρος, Γραμμένος Σπύρος, Κοσκολέτος Σωτήρης, Τομπούλογλου Γιάννης»