Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ

20131230-180300.jpg
Κύριοι Βουλευτές,
Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο μια «περισπούδαστη» ανάλυση από παπαγαλάκι αναλυτή της επιχείρησης του «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί», που έχει σημαίνοντα στελέχη της τους, Κουλουμπή, Βερέμη, τον Πάσχοντα. τον Στέφανο Κασιμάτη , τον Ηλία Κανέλλη και τον μέγα αστέρα, το παιδί θαύμα τον Μπογδάνο.
Επίσης και το άλλο παδί από πολλές πλευρές θαύμα, τον νυν αξιότιμο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τατσόπουλο (http://1821.skai.gr/main/team ). Και άλλους εκλεκτούς της «σωτηρίας» μας. Και κυρίως τον αξιότιμο Παπαχελά. Ζητώ συγνώμην αν ξέχασα κανένα από τους λοιπούς νεοταξικούς αστέρες της «Ελληνικότατης»(οι αγκύλες κατά τη γνώμη μου) επιχείρησης.
Ο «αναλυτής» λοιπόν με δυσκολία έκρυβε τη χαρά του και εκφράζοντας το νεοταξικό μένος εναντίον του Πούτιν έβγαζε το
συμπέρασμα ότι ο Πούτιν αποδυναμώθηκε και πάει τελείωσε. Συνδέοντας το με την αποφυλάκιση του Ρώσσου κροίσου και των αχαρακτήριστων, το καμάρι των νεοταξικών, των ιερόσυλων Πούσσυ Ράιοτς.
Προσποιόταν ο «αναλυτής» ότι δεν αντιλαμβάνεται το προφανές. Ότι οι ισλαμοφασίστες Τσετσένοι εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων προκαλούν τη Ρωσία να επιτεθεί στη Τσετσενία ώστε με την εμπόλεμη κατάσταση που θα υπάρχει οι καλοθελητές να ματαιώσουν του Ολυμπιακούς αγώνες.
Και αν δεν τους επιτεθεί αμυνόμενη η Ρωσία, θέλουν και πάλιν να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας για να απαιτήσουν οι γνωστοί καλοθελητές τη ματαίωση των Ολυμπιακών αγώνων.

Επι τη ευκαιρία η χθεσινή καταδικαστική δήλωση του κατά τα άλλα χειμαρρώδους ρήτορα μας ΥΠΕΞ, αντιπροέδρου κτλ. έμοιαζε με αγγαρεία.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ