Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι Συριζαίοι που θέλουν να σε κυβερνήσουν ραγιά!


 
Άφωνοι έμειναν όσοι κληρικοί είδαν το βίντεο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο να διακωμωδεί ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια της Εκκλησίας, την Θεία Μετάληψη.

Ντυμένος ιερέας, ο βουλευτής συμμετείχε σε τοπικό πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στο Άργος Ορεστικό, «κηδεύοντας» την κρίση ως «Παπά Σούρας».

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον κόσμο της Εκκλησίας, δεν ήταν τόσο η επιλογή του βουλευτή να ντυθεί ιερέας, όσο η κίνηση του να διακωμωδήσει την Θεία Κοινωνία, αφού όπως φαίνεται στο βίντεο, με ένα γουδί αντί αγίου ποτηρίου καλεί τους πολίτες να… «κοινωνήσουν».

Κι αν οι πρωτοχρονιάτικοι καρναβαλιστές υποδέχθηκαν την πρωτοβουλία του βουλευτή με χαμόγελα, δεν συνέβη το ίδιο με την πλειονότητα των ανθρώπων που θρησκεύουν οι οποίοι είδαν τον εκπρόσωπο ενός κόμματος με ιδιαίτερες ευαισθησίες σε θέματα άλλων θρησκειών, να εμπαίζει με τόσο προκλητικό τρόπο τα ιερά και τα όσια του Χριστιανισμού.

Τα πάντα «λαλίστατα» πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο πρόεδρος του κ. Αλέξης Τσίπρας, όταν πρόκειται για θέματα Ισλάμ, μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει την ενέργεια του βουλευτή Διαμαντόπουλου.


δείτε το αποτροπιαστικό βίντεο εδώ
Σχόλιο:Αυτήν την επικίνδυνη ηλίθια ανευθυνοτητά τους πρέπει να κοιτάζει κάποιος σοβαρός Χριστιανός Έλληνας ψηφοφόρος και να μην παραμυθιάζετε με την δήθεν αντιμνημονιακή πολιτική τους! Οι καημένοι  ,είναι τόσο τυφλό το μίσος τους που θεωρούν ότι ζουν στην κουμμουνιστική Ρωσσία ή στην Αλβανία του Χότζα που διακομοδούσαν την πίστη..
Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε! 
Σε καμιά πολιτισμένη χώρα του κόσμου δεν θα γίνοταν ανεκτό κάτι τέτοιο! 
Είμαστε άξιοι κάθε τιμωρίας και κάθε δεινού. 
Και οι βάρβαροι σέβονται τα ιερά και τα όσια! 
Είμαστε άξιοι της τραγικής μας εξαφάνισης!
http://trelogiannis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4375.html