Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Εάν δεν γίνει η εξεταστική για το μνημόνιο κύριε Σαμαρά, δεν θα έχετε μόνο “πολιτικές ευθύνες”.

σαμαρας παπανδρεου καρατζαφερηςΜέρκελ 2013: Εκβιάσαμε για το μνημόνιο. Εάν έβγαινε η Ελλάδα από το Ευρώ, θα κατέρρεε η Ευρωζώνη.

Όλο το σύστημα της διαπλοκής προσπάθησε να υποβαθμίσει τις συντριπτικές αποκαλύψεις της εφημερίδας Le Monde, με την παραδοχή της Μέρκελ για το περιβόητο Grexit.

Οι αποκαλύψεις αυτές επιβεβαιώνουν στο ακέραιο τις καταγγελίες Ρουμελιώτη, για τις οποίες ο ηρωϊκός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης έχει στείλει έναν βαρύ φάκελλο στην βουλή. Φάκελος που τεκμηριώνει την εγκληματική μεθόδευση του μνημονίου, στοιχειοθετώντας κακουργήματα για τους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλο.

Η Μέρκελ παραδέχθηκε στην μεγαλύτερη Γαλλική εφημερίδα πως η Ελλάδα είχε τεράστιοδιαπραγματευτικό πλεονέκτημα το οποίο απεμπόλησε με μία ιδιότυπη εκβίαση των δανειστών και της κυβέρνησης της, εναντι του λαού, ώστε να δεχθεί αδιαμαρτύρητα την δολοφονία του.


Για όλα αυτά, ο νυν πρωθυπουργός είχε δεσμευθεί προεκλογικά ότι θα έκανε την “μία και μόνη εξεταστική”. Πολύ πριν τις πρόσφτατες αποκαλύψεις της Le Monde. Όμως, όταν ήλθε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή, μία πρόταση εξαιρετικά δομημένη και δίκαια, η κυβέρνηση την καταψήφισε, εξαπατώντας όλο το εκλογικό σώμα των ψηφοφόρων της.

Σήμερα, η εξεταστική του μνημονίου δεν αποτελεί “πολιτική υποχρέωση” αλλά κατεπείγουσα ποινική διαδικασία για την παραδειγματική τιμωρία των εγκληματιών. Όποιος την παρεμποδίσει, δεν θα έχει την φαιδρή δικαιολογία “πολιτικής επιλογής” αλλά αυτομάτως καθίσταται συνυπεύθυνος αυτών που κατέστρεψαν την Ελλάδα για να θησαυρίσουν συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα.

Εάν μετά και τις αποκαλύψεις της Le Monde δεν διατάξετε άμεσα την διενέργεια εξεταστικής για το μνημόνιο κύριε Σαμαρά, οι ευθύνες σας δεν θα είναι “πολιτικές” αλλά ποινικές.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΕΠΟΝΗ ΠΟΥ “ΚΡΥΒΕΙ” Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.