Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή – Hacking σε TOP Σκοπιανικό site!



Macedonian Hackers GHS
Hacking της GHS στο Σκοπιανικό (Βαρντάρσκα) site бркај работа,www.brkajrabota.mk
Επίθεση hacking από τους Macedonian Hackers (Μακεδόνες Χάκερς – Македонски Хакери) της Greek Hacking Scene (Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή – Грчка Хакерска Сцена) για την Μακεδονία με μήνυμα:
Macedonia is one and is Greek!
Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!
Македониа е една и Грчка!
Σύμφωνα με το Alexa.com, το бркај работа (brkaj rabota) είναι στα 50 top sites των Σκοπίων. (Alexa Rankings)
Το μέλος της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής GHS, με nickname Paok, ξεπέταξε το site στα γρήγορα γιατί σήμερα παίζει και ο ΠΑΟΚ και πρέπει να πάει και γήπεδο! (Αγαπάμε και σεβόμαστε όλες τις ομάδες, πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός ενώνει!)
Επί της ευκαιρίας η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS θέλει να εκφράσει το θαυμασμό της, την ευγνωμοσύνη της και τις ευχαριστίες της στο Μέγα Έλληνα Ιβάν Σαββίδη, που ήρθε στην Ελλάδα στους πολύ δύσκολους καιρούς, και όχι όταν όλα ήταν μια χαρά, βοηθώντας την Ελλάδα, ξέροντας ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να ζημιωθεί παρά να κερδίσει. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας εξαίρετος επιχειρηματίας αλλά και πολιτικός. Ευχόμαστε οι ζημιωμένες εταιρίες που παίρνει, να τις αυξήσει και να τις μετατρέψει σε κερδοφόρες, ώστε να μπορέσει να απασχολεί περισσότερο κόσμο και να γίνει μία νέα υγιείς δύναμη της Ελληνικής Οικονομίας. Σαββίδη προχώρα μπροστά, όλος ο Ελληνισμός είναι μαζί σου. Ευχόμαστε να γίνεις παράδειγμα και για άλλους!
Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS 2013.
“Να ζήσει ο Πόντος, η Μακεδονία και όλος ο Ελληνισμός!”
“Από τη Μακεδονία στρατηγείο νέο μεγάλο θα στήσουμε και σε όλο τον κόσμο θα απλωθούμε, την ανάπτυξη – δικαιοσύνη – ισότητα – δημοκρατία – παιδεία – ελευθερία, σε όσους την επιθυμούν, του Ελληνισμού και του Κόσμου να αποκαταστήσουμε!”
Screenshot από το χακεμένο σκοπιανικό site brkaj-rabota:
Skopje website brkaj-rabota hacked by Macedonian Hackers GHS