Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΓΕΛΕ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΑ CDS; Γιατί μόνον ο φίλος του Μαργέλλου, Κοντομηνάς φαίνεται να σε κρατούσε στο χέρι…

…και ο Γριβέας, συνεταιρος του Παπανδρέου.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Γιατί Κοντομηνάς και Παπανδρέου άρχισαν να βρίζουν τον …Καμμένο όταν βγήκαν τα εντάλματα; Γιατί ιδρωμένος τους ακολούθησε ο Φιλιππίδης και μετά τα μάζευε; Τι φοβούνται;

Το ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Ολυμπία είναι από άρθρο της Καθημερινής και επίσημο δελτίο τύπου του ίδιου του Φιλιππίδη. Το οποίο μάλιστα εξεδόθη τον Δεκέμβρη του 2009, όταν η πώληση των CDS του ιδρύματος βρισκόταν στο ζενιθ. Λίγο πριν τους “τιτανικούς” του Προβόπουλου και του Παπανδρέου.

Τι λέει λοιπόν ο τ. πρόεδρος του ΤΤ; Τα αυτονόητα. Ότι με την αγορά των CDS είχε εξασφαλισθεί όχι μόνον το ίδρυμα, αλλά ολόκληρη η χώρα από τις επιθέσεις των κεδροσκόπων. Μάλιστα, προκύπτει ότι η αγορά των CDS έγινε με εντολή του ίδιου του Καραμανλη τον Αύγουστο του 2009, αφού έβλεπε το βρώμικο παιχνίδι των τοκογλύφων και των ντόπιων συνεργατών τους.

Αυτό που δεν λέει ο Φιλιππίδης όμως και προκαλεί μεγάλη απορία, είναι η πώληση των CDS, την οποία ξεκίνησε ο ιδιος και ολοκλήρωσε η συμμορία Παπανδρέου, ΗΔΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Και όμως, αποκρύπτει πλήρως το γεγονός. Παραμένει στην ορθότατη απόφαση αγοράς των ασφαλίστρων κινδύνου που αποτελούσε ασπίδα απέναντι στις επιθέσεις των κερδοσκόπων. Άρα γνώριζε πολύ καλά από τότε πως η πώληση ήταν έγκλημα και όχι απλώς “διοικητική αυτοκτονία”.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Ποιός σε εκβίασε Άγγελε Φιλιππίδη να ξεκινήσεις αυτό το έγκλημα. Ποιός σε κρατούσε τόσο γερά ώστε να σε υποχρεώσει να προδώσεις την χώρα σου;

Διότι σήμερα προκύπτει ότι μόνον δύο άνθρωποι μπορούσαν να σε κρατούν τόσο γερά στο χέρι. Με δύο ανθρώπους έκανες τις μαύρες μπίζνες. Τον Γριβέα, συνεργάτη του Παπανδρέου και τον Κοντομηνά, φίλο του Μαργέλλου και του Παπανδρέου όπως προκύπτει από την εξαιρετική έρευνα της Βασιλικής Σιούτη: Ο Μαργέλλος, ο Κοντομηνάς, ο Παπανδρέου και τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τώρα ξέρετε.

Όταν λοιπον έλθεις με το καλό, αντί να ψελλίζεις προσπαθώντας να καλύψεις τους κολλητούς του Παπανδρέου, τουλάχιστον σώσε το όνομα σου και αποκάλυψε τον εντολέα σου. Εάν έλθεις βέβαια…

Διαβάστε το ντοκουμέντο:

Ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου – Hellenic Postbank, Αγγελος Φιλιππίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 10 Δεκεμβρίου του 2009 για τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων χρόνων της τράπεζας δήλωσε ρητά πως η τράπεζά του είχε αγοράσει CDS και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στέλνει δελτίο Τύπου με την ομιλία του προέδρου όπου αναφέρει: «Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, ναι, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει κοινωνικό ρόλο. Ο κοινωνικός μας ρόλος όμως είναι π.χ. να αγοράσουμε CDS (ασφάλιστρα κινδύνου για τη χώρα) το καλοκαίρι, όταν δεν αγόραζε κανένας, να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη θέση στον κόσμο -και σας λέω ότι καμία ελληνική τράπεζα δεν έχει καμία θέση στα CDS και εμείς έχουμε τη μεγαλύτερη όχι από τις ελληνικές τράπεζες, γιατί οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν απλά, αλλά στον κόσμο- και να μπορούμε τώρα να βγούμε και να παρέμβουμε και να χτυπήσουμε τους κερδοσκόπους στο κεφάλι. Αυτό είναι μια στρατηγική πολιτική, εθνικά πάρα πολύ ωφέλιμη, και για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ωφέλιμη, και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας του».