Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ας είναι μία ευλογημένη χρονιά...


Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη και ενότητα. 
Ετούτος ο νέος χρόνος ας είναι εκείνος που θα οριστεί σαν χρονιά αποκατάστασης και επαναφοράς στα αυτονόητα, στη λογική και στην ανθρωπιά.

Μέσα από όλα όσα μέχρι σήμερα ζήσαμε, ας κρατήσουμε στη μνήμη μας εκείνα και εκείνους που μας κατέστρεψαν και αφού θυμηθούμε πως είμαστε Έλληνες ας πράξουμε τα… δέοντα.

Στις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα ξαναζήσουμε επιθέσεις που θέλουν να μας τρομάξουν, να μας λυγίσουν, να μας χωρίσουν, να μας κάνουν να ξεχάσουμε την πίστη μας, για να προσκυνήσουμε τους υπηρέτες του μαμωνά και να πουλήσουμε τα ιδανικά και την ψυχή μας στους δαίμονες που θέλουν να κυριαρχήσουν στη ζωή μας και να ορίσουν το πνεύμα μας.

Αυτή η νέα χρονιά ας κλείσει τον κύκλο του πόνου και της καταστροφής και ας είναι η χρονιά που θα λάμψει η αλήθεια, θα επέλθει δικαιοσύνη και θα σηματοδοτήσει την Ανάσταση της πατρίδας, μέσα από τη δική μας αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα.

Καλή χρονιά και καλή λευτεριά αδέρφια…
Κρατηθείτε γερά, χέρι με χέρι, γιατί τα μεγάλα χτυπήματα τώρα θα δοθούν...

Ότι είναι να γίνει, ας γίνει γρήγορα, για να τελειώσει αυτή η νύχτα και να βγούμε στο φως της επόμενης ημέρας, που θα μας ξανάβρει ελεύθερους να ορίζουμε την ζωή και την πατρίδα μας…

Κωνσταντίνος



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html