Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Αποκάλυψη δολίου σχεδίου για φυγάδευση του Παπακωνσταντίνου από τα “ΝΕΑ”! Εμπλέκονται “λειτουργοί” της δικαιοσύνης;

ΓΑΠ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣυναγερμός πρέπει να έχει σημάνει στο υπουργείο δικαιοσύνης μετά την σημερινή αποκάλυψη των Νέων ότι “υπάρχουν κύκλοι” που θέλουν να φυγαδεύσουν τον Παπακωνσταντίνου δια της παραγραφής!

Το γεγονός είναι εξαιρετικά σημαντικό, αφού τέτοιο θέμα όχι μόνον δεν υφίσταται, αλλά και όποιος “λειτουργός” ερμηνεύσει το Σύνταγμα που ορίζει ρητά τις δύο τακτικές συνόδους, κατά τέτοιον τρόπο ώστε να εισηγηθεί την παραγραφή Παπακωνσταντίνου, θα πρέπει να έχει είτε παντελή άγνοια ή να βρίσκεται σε στρατευμένη υπηρεσία.

Είναι αδιανόητο να θεωρηθεί η συνεδρίαση μίας ημέρας μόνο και μόνο για την εκλογή προέδρου, ως “τακτική σύνοδος”, παρά μόνον εάν υποκρύπτεται άθλια μεθόδευση. Οπωσδήποτε, υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να δουν τον επίορκο και διορισμένο υπουργό να φυγαδεύεται, όλοι οι συνεργοί στις άνομες πράξεις του. Αφού εάν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, είναι σίγουρο ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις προκειμένου να ελαφρύνει την θεση του, οι κατηγορίες άλλωστε που του προσάπτονται μπορεί να επισύρουν και την ισόβια κάθειρξη!

Το θέμα της παραγραφής όμως, δεν μπορεί να το καθορίσει ένας συνεργός και μελλοντικός συγκατηγορούμενος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, παρά μόνον ένας άνθρωπος της δικαιοσύνης. Ένας άνθρωπος που θα είναι έτοιμος να αναλάβει ολόκληρη την ευθύνη για την φυγάδευση των αυτουργών που κατέστρεψαν την Ελλάδα, με άγνωστο αντίτιμο αφού το όνομα του θα γράφεται εις το διηνεκές όπως αυτό του εφιάλτη. Χωρίς κεφαλαίο.



Η αποκάλυψη της εφημερίδας όμως θα πρέπει να έχει ήδη κινητοποιήσει τις αρχές, ειδικά μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την σκανδαλώδη απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ.