Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Τελικά έχουμε πρόβλημα. Η κα Πιπιλη το προσδιόρισε απ το βήμα. Κινδυνεύει η ζωή των εθνοπατέρων από θερμοκέφαλους βουλευτές, που οπλοφορούν εντός ΤΟΥ ΝΑΟΥ.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!!!!! .Τι θα γίνει αν οι ογδόντα (περίπου) αυτοί καουμπόηδες καταλύσουν το Σύνταγμα; Θα έχουμε εκπροσώπους στα κέντρα εξουσίας;
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!!!!! . Τα ΜΜΕ καθημερινά μας το υπενθυμίζουν. Ο τάδε ή ο δείνα εισήλθε οπλοφορων εντός του ναού της Δημοκρατίας. Ποιος θα το λύσει; Επενέβη ο Πρόεδρος της βουλής .Όσοι φέρουν όπλο θα έχουν να κάνουν μαζί μου Βροντοφώναξε . Η σωματική του διάπλαση μας δίνει ελπίδες .
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!! στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σουργελο , Υπηρέτη της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, να ευαισθητοποιούνται οι θαμώνες της για το μέλλον . Ανίκανοι να τιθασεύσουν τις δικές τους ορέξεις απευθύνονται σε εμάς.
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ !!!! γι΄ εσάς το συμπέρασμα του θορύβου. Θυμηθείτε μας στις επόμενες εκλογές. Προσπαθούμε για το καλό σας .Κάνουμε τους νέους πραγματικά ευρωπαίους αναγκάζοντας τους σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ μετανάστευση. Φέρνουμε μελαψούς ασιάτες και αφρικανούς να σας υπηρετήσουν .Προχωράμε σε εκποίηση κινητής και ακίνητης περιούσιας με σκοπό την δική σας ευημερία. ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΜΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .Αποπροσανατολισμός με βαρύγδουπες επισημάνσεις για το καλό τους.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΥΣΗ .Άρση της βουλευτικής ασυλίας και αλλαγή του κανονισμού της Βουλής. Τότε θα μπορεί να συλληφθεί ο παρανομών βουλευτής .ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ .Περίπου 3000 ένοπλοι σε υπηρεσία για την ασφάλεια σας. Και είστε μόνο 300 !!!!!!! .Περίπου 300 ένοπλοι για την ασφάλεια 500.000 και πλέον πολιτών .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος σώφρων ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ νοιάζεται πλέον για τα καμώματα σας.
ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ για μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που τον μόνο που εξυπηρετεί είναι το σινάφι της ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ σας κάστας .
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ
http://soknew.blogspot.gr/2013/05/blog-post_27.html