Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ξαναχτύπησε ο... λαοφιλής διώκτης των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης



Παιδιά δεν λέει να το βάλει κάτω με τίποτα… Ξανά μανά ο λαοφιλής μάχεται εναντίον όλων αντιμέτωπος με τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης! Δεν ξέρω αλλά έχει αρχίσει να μου θυμίζει έντονα τον Τομ Χανκς στην ταινία Forrest Gump… Τέλος πάντων. Δεν ξέρω εάν του ήρθε η φαεινή εκεί στην συμπρωτεύουσα, ή σιγόκαιγε στο ψυχοκάρδι του, σημασία όμως έχει ότι πρόταξε και πάλι τα στήθη του.

Ναι! Ναι! Πάλι...

Αυτή τη φορά γιατί οι σκοτεινές δυνάμεις τα έβαλαν με την μεταρρύθμιση Ραγκούση για τους μετανάστες, γιατί λέει, «έκανε πράξη μία σαφή προεκλογική μας δέσμευση και αποτέλεσε θεμελιώδη προοδευτική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, παρά την λυσσαλέα αντίδραση των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης. Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτού του θεσμικού πλαισίου, ετέθησαν κανόνες δικαίου σε ένα αδιαφανές σύστημα, που χαρακτηριζόταν από πελατειακές αντιλήψεις και συμπεριφορές και καθιστούσε προϊόν εμπορίου την Ελληνική ιθαγένεια.»

Όχι δεν σταμάτησε εδώ, έγραψε κι άλλα πολλά που ως γνήσιος σκοταδιστής αδυνατώ να κατανοήσω όχι γιατί είναι ακατάληπτα, αλλά να, γιατί απλά, υπεραπλουστευτικά, δεν μπορώ. Πάντως καταλήγει κάπως έτσι στην μακροσκελή δήλωσή του ο ακούραστος μαχητής: «Προσωπικά, θα στηρίξω μόνο κάθε προσπάθεια που θα διασφαλίζει την προοδευτική κατεύθυνση της χώρας. Ταλαντεύσεις, οπισθοδρομήσεις, μικροκομματικοί υπολογισμοί, δεν επιτρέπονται» καταλήγει στην δήλωση του ο Γ. Παπανδρέου.
http://www.lykavitos.gr/2013/02/blog-post_772.html