Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σφαγή στην ακροξεξιά μεζονέτα>Η Χρυσή Αυγή τα χώνει στο τηλεπτώμα του ΛΑ(γ)ΟΣ!




Αντιγράφουμε από το site της Χρυσής Αυγής>

Πιστεύετε ότι το Πάσχα πέρασε; Σωστά το πιστεύετε. Για όλους μας το Πάσχα έχει παρέλθει, εκτός από ένα: Τον πολιτικό αναλυτή, παράγοντα και εκδότη Γιώργο Κύρτσο. Ως γνωστόν, ο Γιώργος Κύρτσος σε όψιμο ρόλο Ιησού Χριστού, ανέλαβε κατόπιν εορτής να αναστήσει τη μούμια ενός σύγχρονου Λαζάρου, του πολιτικού τηλεπτώματος ΛΑ(γ)ΟΣ, κομματικού σκελέθρου του κωλοτούμπα μνημονιακού αρχηγέτη Καρατζαφέρη. Έτσι, ο κατά τα λοιπά οξυδερκής Γιώργος, διανύει ακόμη μέχρι τις εκλογές την μεγάλη σαρακοστή.
Ο Γιώργος Κύρτσος λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος του ΑΛΦΑ και του δημοσιογράφου Παπαναγιώτου στην παρουσίαση της δημοσκόπησης της εταιρείας MARC, της οποίας τα ευρήματα είναι όντως καταπληκτικά. Ο έντιμος πλην πολιτικά αφελής δημοσκόπος Γεράκης είχε την ειλικρίνεια να παραθέσει τα στοιχεία ατόφια, δίχως τα γνωστά για τα καθεστωτικά ΜΜΕ μαγειρέματα. Από τα στοιχεία της δημοσκόπησης προκύπτει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ολοσχερώς εξαφανισμένη από τα ΜΜΕ, αδιαλείπτως συκοφαντούμενη και υβριζόμενη από άκρου εις άκρον του πολιτικού φάσματος, διεκδικεί στις εκλογές ποσοστό 5,7% και το κυριότερο, η ηλικιακή της διαστρωμάτωση είναι η πιο νεανική από όλα τα κόμματα, γιατί βασίζεται στις ηλικίες 18-35 και επί πλέον η βάση των ψηφοφόρων της είναι η πιό αποφασισμένη: Ο ψηφοφόρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι νέος και αταλάντευτος στην πολιτική επιλογή του. Ωστόσο, ο Γεράκης τίμησε και το τηλεπτώμα με το αστρονομικής κλίμακας ποσοστό του 3,9%.
Άστραψε και βρόντηξε ο τυμβωρύχος Γιώργος Κύρτσος. Η στατιστική δήλωσε, είναι πολύ πτωχή ενώπιον του αλάθευτου πολιτικού αισθητηρίου του. Είναι αδύνατον τέτοιο ποσοστό Ελλήνων και μάλιστα νέων να επιλέξει τα άκρα, ο δε ΛΑ(γ)ΟΣ, αποφάνθηκε, πάντα επιτυγχάνει ποσοστό διπλάσιο από αυτό που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις.Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αγέρωχος Γιώργος προέβλεψε ότι ο Λάζαρος θα αναστηθεί με 7% η δε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζήτημα να φτάσει το 3%. Η αλάθευτη πρόβλεψη λοιπόν του Γιώργου, με ποδοσφαιρικούς όρους είναι: ΛΑ(γ)ΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7-3.

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι. Είναι η συμβατή με τον ρόλο που επέλεξε ερμηνεία, για τις παραισθήσεις ενός κατά τα άλλα οξυδερκούς πολιτικού παρατηρητή και αναλυτή. Εμείς όμως,ενδίδουμε στον πειρασμό να ερμηνεύσουμε με ψυχολογικούς όρους, εν όψει των επερχόμενων εκλογών, το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Γιώργος Κύρτσος. Όψιμος πολιτικός παίκτης, αν και με μακρά εμπειρία παρελθόντος, συγκατένευσε στην σπαραξικάρδια έκκληση του πολιτικού ναυαγίου που ονομάζεται Καρατζαφέρης και έσπευσε προς βοήθεια και σωτηρία του, αφήνοντας άναυδους τους ακροατές των λόγων και τους αναγνώστες των εντύπων του. Τι έσπρωξε τον εχέφρονα Γιώργο Κύρτσο στον άχαρο ρόλο του ναυαγοσώστη ενός πολιτικού σαλτιμπάγκου; Μα δίχως άλλο η αθεράπευτη ματαιοδοξία του. Ο Γιώργος Κύρτσος,προσεγγίζοντας το τηλεπτώμα του ΛΑ(γ)ΟΣ έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό του: Να καταφέρει να αναστήσει τον Λάζαρο, σε ρόλο Ιησού των εκλογών. Όμως ο ελιτιστής Γιώργος, όπως προσφυώς τον απεκάλεσε η επίσης άναυδη από την απόφασή του στενή συνεργάτις του Αγγελική Σπανού, απομονωμένος στην γυάλα της αφ’ υψηλού θέασης και κριτικής της πολιτικής κονίστρας,υπερεκτίμησε τον εαυτό του. Μέσα στην ματαιοδοξία και την αλαζονεία του είναι θέσει τυφλός και κωφός, ανίκανος να αφουγκραστεί το λαϊκό αίσθημα και να γίνει διερμηνευτής των διεργασιών και της πολιτικής μεταστοιχείωσης του λαϊκού σώματος. Έτσι, βιώνει το ζωτικό ψεύδος, ότι από το ύψος των αναλύσεών του μπορεί να επηρεάσει και να κατευθύνει τις αποφάσεις της εκλογικής πελατείας ενός αποκόμματος όπως ο ΛΑ(γ)ΟΣ, του οποίου το θολό και τυρβώδες πολιτικό μήνυμα είναι αδύνατον πλέον να παρακολουθήσει και ο πιο προσηλωμένος ψηφοφόρος. Μέσα στην πολιτική υπεροψία του ο Γιώργος Κύρτσος αδυνατεί να κατανοήσει το απλό: Ο ΛΑ(γ)ΟΣ δεν εκπέμπει πιά κανένα πολιτικό μήνυμα, δεν εκπληρώνει κανένα κοινωνικό αίτημα. Είναι για το πολιτικό σύστημα ένα ξερόφυλλο συκής, που έδωσε ό,τι είχε να δώσει και πήρε ό,τι μπορούσε να πάρει. Ο ΛΑ(γ)ΟΣ είναι εντελώς γηρασμένος, απολύτως και ακωλύτως ξεπερασμένος από τις πολιτικές εξελίξεις, ένα πτώμα που δεν ανασταίνεται, απλώς σαπίζει.
Φαντασιοσκοπώντας νίκες που δεν πρόκειται να ρθούν, ο Γιώργος Κύρτσος αναλώνεται σε αμετροέπειες. Έτσι πιστεύει ότι ο γηρασμένος ΛΑ(γ)ΟΣ, του οποίου το δυνητικό ακροατήριο αποτελείται από τη λιγοστή κομματική πελατεία και μερικούς παππούδες μεταξύ αρτηριοσκλήρωσης και αλτσχάϊμερ είναι συγκρίσιμο μέγεθος με την σφύζουσα από τη ζωτικότητα της νεότητάς της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μάλιστα πιστεύει ότι έχει διπλάσια απήχηση στο πανελλήνιο ένα ακίνητο πολιτικό πτώμα,από ένα κίνημα που κατεβάζει στα πεζοδρόμια και τις πορείες δεκάδες χιλιάδες νεολαίους και είναι εν όψει εκλογών ο μόνος φορέας που πραγματοποιεί δημόσιες πολιτικές συγκεντρώσεις σε πόλεις και χωριά από άκρου εις άκρο της πατρίδας μας, εκεί που δεν τολμούν να εμφανιστούν καν τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας. Τι κι αν είναι αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ; Η ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι μακράν η πρώτη σε επισκεψιμότητα πολιτική ιστοσελίδα στην Ελλάδα. Με 5.000 τουλάχιστον ημερήσιους επισκέπτες (πρόσωπα όχι επισκέψεις) και 30 τουλάχιστον δημοσιεύσεις,άρθρα και σχόλια επικαιρότητας, η ιστοσελίδα της δεν συγκρίνεται με άλλη καμιά πόσο μάλλον με την αραχνιασμένη από την αχρησία και την αχρηστία ιστοσελίδα του ΛΑ(γ)ΟΣ.
Από την μια ο λαϊκός παλμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και από την άλλη το απονεκρωμένο σκέλεθρο του ΛΑ(γ)ΟΣ ! Γιώργο Κύρτσο η παραίσθησή σου δεν έχει όρια !
Σε λίγες μέρες ο λαός θα στείλει για σάρωμα, με τα σκουπίδια τα αποκόμματα της συμφοράς. Μεταξύ αυτών και τα τρία τηλεπτώματα που εμφανίζονται από τις δημοσκοπήσεις δήθεν στα όρια της βουλής: Το άμορφο έκτρωμα των “οικολόγων-πράσινων”, το πολιτικό σκέλεθρο της Ντόρας,στέλνοντας και την ίδια στα αζήτητα του σπιτιού της, όπου επιτέλους θα μπορεί μετά από είκοσι τόσα χρόνια να κάνει κάτι εποικοδομητικό και χρήσιμο καθαρίζοντας μπάμιες και φασολάκια και κυρίως το τηλεπτώμα ΛΑ(γ)ΟΣ, του πολιτικού τυμβωρύχου Κύρτσου.
Γιώργο Κύρτσο, προς χάριν σου αντιστρέφουμε με ποδοσφαιρικούς όρους και εκ του ασφαλούς την έωλη πρόβλεψή σου:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΛΑ(γ)ΟΣ 7-3 ή για την ακρίβεια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΛΑ(γ)ΟΣ 6,9 – 2,9.
Ώστε να φτάσεις στην πηγή αλλά νερό να μη πιείς, ως τιμωρία για την αλαζονεία σου, να ξεμείνεις στην σαρακοστή δίχως να κάνεις ποτέ ανάσταση.