Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο κρετίνος “στενός συνεργάτης” του Σαμαρά;;

12

Όλοι γνωρίζουμε ότι η δημοσκοπική ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας άρχισε με την δικαίωση Καραμανλή. Το είχαμε εντοπίσει και αναλύσει εδώ: Η δικαίωση Καραμανλή, απογειώνει την Νέα Δημοκρατία.

Το ότι υπήρχαν γελοία εγωπαθή υποκείμενα της κουτάλας που θεώρησαν ως “ορθή στρατηγική” να χτυπήσουν τον Καραμανλή, ήταν γνωστό. Επαγγελματίες νεοδημοκράτες που βέβαια δεν ήταν ηλίθιοι. Ήξεραν καλά τι έκαναν. Τα χοντρά φράγκα πέφτουν στις μεγάλες συναλλαγές με τους απατεώνες. Τότε, ο Σαμαράς ευτυχώς δεν τους άκουσε…

Το να βγαίνουν σήμερα τα ίδια ασπόνδυλα και να έχουν το θράσος να λένε ότι η αποκάλυψη του σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή είναι έργο …ΠΑΣΟΚ, νεφελίμ, βελζεβούλη με απώτερο σκοτεινό στόχο να …βλάψει τον Σαμαρά (!!!), δεν είναι αποτέλεσμα συνεχούς αυνανισμού ή άκρατης κρεοφαγίας. Ξέρουν ότι κονόμα με σύστημα Παπανδρέου δεν γίνεται εάν δεν εξαφανιστεί ο Καραμανλής. Μην τους έχετε για ηλιθίους επαναλαμβάνουμε.

Το θέμα είναι πως αυτή την χούφτα βδελλών που παριστάνουν την “αυλή”, θα την πάρει χαμπάρι ο κόσμος να την ξεριζώσει. Ας πάνε αλλού, ας βρούνε καμμια δουλειά.

http://olympia.gr/2012/03/23/%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf/#more-137698