Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται και νέος κύκλος εσωκομματικών αντιπαραθέσεων: Βουλευτές και από τα δύο μεγάλα κόμματα έτοιμοι να πουν “ΟΧΙ” στις μειώσεις των συντάξεων κλπ.


Ήταν επόμενο πως όσο η ανασφάλεια εντείνεται, τόσο περισσότεροι βουλευτές μετανιώνουν που μπήκαν στο κάδρο του “ΝΑΙ” για έναν εκβιασμό που όπως φαίνεται οδηγεί σε νέους αλλά και σε μία εφιαλτική πραγματικότητα.

Έτσι, πολλοί βουλευτές από τα δύο μεγάλα κόμματα ετοιμάζονται να διαφοροποιηθούν από τις κεντρικές επιλογές των κομμάτων με αφορμή την ψήφιση των επιμέρους μέτρων εντός της εβδομάδας. Θεωρείται βέβαιο το “αντάρτικο” για μισθούς και επικουρικές που θα προστεθεί στην σίγουρη καταψήφιση από τους ήδη διεγραμμένους βουλευτές.

Την ίδια στιγμή οι ανεξαρτητοποιημένοι και από τα δύο κόμματα νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους βλέποντας τους νέους εκβιασμούς και αναμένονται εξελίξεις εντός των επομένων 5 ημερών. Εξελίξεις που ίσως να φέρουν ριζικές ανατροπές.
http://olympia.gr/2012/02/15/%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%83%cf%89%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e/#more-127522