Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνες βουλευτές τα άκουσαν και στο ...Βερολίνο! (video)

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Φαίνεται πως οι Έλληνες αγανακτισμένοι είναι παντού! Μπροστά σε έντονες αντιδράσεις μερίδας της ελληνικής κοινότητας του Βερολίνου βρέθηκε κλιμάκιο βουλευτών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, που βρέθηκε την Τετάρτη στη γερμανική πρωτεύουσα. Tην ελληνική κοινότητα Βερολίνου επισκέφθηκε επιτροπή βουλευτών της κυβέρνησης συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, με εκπροσώπους τους Μαγκούφη, Αντώναρο και Πλεύρη αντίστοιχα.
Οι νεαροί επιτέθηκαν φραστικά στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, λέγοντας τους πως ξέρουν από αυτά που τους λένε οι Γερμανοί, τι ξεπούλημα έχει γίνει στην Ελλάδα. Μάλιστα οι βουλευτές άκουγαν τις βρισιές, χωρίς να αντιδρούν!

Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξεδόθη μετά από την ομάδα «Real Democracy Now!» τονίζεται μεταξύ άλλων πως:

" Έλληνες-μόνιμοι κάτοικοι του Βερολίνου, νέοι και νέες που πρόσφατα έχουν εξωθηθεί στη μετανάστευση, άνεργοι, εργαζόμενοι/ες κάθε ηλικίας, κατέστησαν για άλλη μια φορά σαφές στους εκπροσώπους του κόμματος του μνημονίου, πως δεν εκπροσωπούν κανέναν μας. Πως δεν ίχνος νομιμοποίησης, πως είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη και πως οι ημέρες της ασυδοσίας του είναι μετρημένες.'
Ούτε Βερολίνο - ούτε πουθενά!" καταλήγει..
Δείτε το βίντεο εδώ
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/332739/Default.aspx