Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ψωμιάδης:"Γεννιέται κάτι στην βάση!"


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Συνέντευξη παραχώρησε χτες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό kontrachannel, ο πρώην Νομάρχης και Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Η συνέντευξη έβγαλε αρκετές ειδήσεις, αν και κατά την προσφιλή του τακτική ο Πανίκας, ήταν μια στο καρφί και μια στο πέταλο!
Για την προσωπική του περιπέτεια είπε πως τον κυνήγησε το συστημα, ενώ για την πολιτική κατάσταση, πως έπρεπε να είχε γίνει καινούργιο Γουδί και ο Γιώργος Παπανδρέου να είχε γυρίσει στην ..πατρίδα του! (σσ προφανώς εννοούσε την Αμερική).
Για τον Σαμαρά είπε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ενδώσει, αλλά δεν μπορεί να τον κρίνει με μια συμμετοχή στην κυβέρνηση, τόσο σύντομου χρονικού διαστήματος.
Για τον Κώστα Καραμανλή , είπε πως πίστεψε σε ανθρώπους που δεν ήταν σωστοί, αλλά το πολιτικό του κεφάλαιο δεν έχει κλείσει!
Ωστόσο αινιγματική ήταν η αναφορά που έκανε πιο συχνά και από οποιαδήποτε άλλη, πως "κάτι νέο γεννιέται στην βάση". Δήλωσε παρών και πως ξέρει να αφουγκράζεται τον κόσμο, που τώρα βρίσκεται σε αναβρασμό, ενώ τόνισε πως αυτό το νέο το αγγίζει ο κόσμος. 
Δεν ξέχασε βέβαια να πει, πως για αυτόν ο αρχηγός είναι ένας και λέγεται Αντώνης Σαμαράς, ενώ κλείνοντας είπε "όλοι μαζί μια γροθιά να στηρίξουμε μια νέα Ελλάδα"