Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Νετανιάχου: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου»



Νετανιάχου: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου»


Απαγορεύτηκε ο απόπλους για τα πλοία του «Στόλου της Ελευθερίας 2»
Με σημερινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από τα ελληνικά λιμάνια που συμμετέχουν στον «Στόλο της Ελευθερίας 2», με προορισμό τη θαλάσσια περιοχή της Γάζας.
Όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη δοθεί εντολές στις...
Λιμενικές Αρχές της χώρας για την επίδοση στους πλοιάρχους των πλοίων ανεξαρτήτως σημαίας της σχετικής απόφασης, στην οποία προσδιορίζεται ο θαλάσσιος χώρος ναυτικού αποκλεισμού από το Ισραήλ.
Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ηλεκτρονική επιτήρηση του ευρύτερου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου για την καταγραφή, των κινήσεων πλοίων που τυχόν θα συμμετάσχουν σε ανάλογη κίνηση.
Τέλος, διενεργούνται αστυνομικής φύσεως έλεγχοι σε επιβάτες και πληρώματα, ενώ υπάρχει συνεργασία με τοπικές αστυνομικές και τελωνειακές αρχές για εντατικούς ελέγχους.
"Ευχαριστώ όσους τάχθηκαν κατά του στολίσκου"
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ευχαρίστησε χθες τους ηγέτες που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα.
«Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως 'πρόκληση' και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια μιας τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων.
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου», πρόσθεσε.
"real"

* Χωρίς σχόλια... Απλώς, τώρα εκτός από τους βουλευτές, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, τα 500 περίπου μέλη του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ οφείλουν να μιλήσουν, ή να επιλέξουν την ένοχη σιωπή!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/07/blog-post_9371.html