Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Εισβολή ταξιτζήδων των Τρικάλων στα Βουλευτικά γραφεία του ΠαΣοΚ



Απειλούν τουςΤρικαλινούς Βουλευτές αν δεν υπάρξουν δημόσιες δηλώσεις για την στήριξη του αγώνα τους και τήρηση προεκλογικών υποσχέσεων προς τον κλάδο

Εισβολή ταξιτζήδων των Τρικάλων στα Βουλευτικά γραφεία του ΠαΣοΚ


Με άγριες διαθέσεις εισέβαλαν στα γραφεία των Βουλευτών του ΠαΣοΚ Τρικάλων ταξιτζήδες σήμερα το μεσημέρι, διαμαρτυρόμενοι για την στάση των τοπικών βουλευτών του ΠαΣοΚ στη χθεσινή συνεδρίαση του ΚΤΕ Μεταφορών.

Οι Ταξιτζήδες όπως κατέγραψε τοtrikalanews.gr εισέβαλαν στο γραφείο της Σούλας Μερεντίτη, ενώ βρήκαν κλειστή την πόρτα του βουλευτικού γραφείου του Χρήστου Χάιδου και αρκέστηκαν σε συνθήματα, ενώ οι πιο θερμόαιμοι ήθελαν να σπάσουν την πόρτα, ενώ στο γραφείο του Χρήστου Μαγκούφη, τους υποδέχθηκε η σύζυγος του βουλευτή.

Στο γραφείο της κ. Μερεντίτη, υπήρξαν συνθήματα κατά της κ. Μερεντίτη, με σύνθημα «Σούλα Μερεντίτη, μας έκλεισες το σπίτι» και κατηγόρησαν την Βουλευτή ότι άλλα τους έλεγε και άλλα είπε στην χθεσινή συνεδρίαση του ΚΤΕ.

Οι Ταξιτζήδες, έδωσαν διορία στην Βουλευτή μέσω της ιδιαιτέρας της, να υπάρξει δημόσια δήλωση της κ. Μερεντίτη υπέρ των Ταξιτδήδων και απειλούσαν ότι θα ξαναέρθουν με αγριότερες διαθέσεις.

Στο γραφείο του κ. Χάϊδου ήταν ολιγόλεπτη η «επίσκεψη» λόγω κλειστής πόρτας, αλλά έστειλαν μήνυμα ότι θα …επιστρέψουν…

Στο γραφείο του κ. Μαγκούφη, απαίτησαν δημόσια δήλωση του Βουλευτή που να ανακαλεί τα όσα ανέφερε για τα πληθυσμιακά κριτήρια στην χορήγηση των αδειών ΤΑΧΙ και …ανανέωσαν την «επίσκεψη»…

«Όταν ήθελες ψήφια μας έπαιρνες τηλέφωνο, τώρα μας κλείνετε τα σπίτια μας», φώναζαν σε έξαλλη κατάσταση στην Αριάδνη Μαγκούφη οι διαμαρτυρόμενοι Ταξιτζήδες.

Επόμενη «επίσκεψη» των Ταξιτζήδων των Τρικάλων, ήταν τα γραφεία της Ν.Ε. Τρικάλων ΠαΣοΚ  όπου και βρήκαν κλειδαμπαρωμένη την πόρτα και αρκέστηκαν να αφήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και φεύγοντας φώναξαν συνθήματα κατά του Υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση .

Η σημερινή κινητοποίηση με … «επισκέψεις» των Ταξιτζήδων, αιφνιδίασε και την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, που έστειλε ένα περιπολικό με 3 Αστυνομικούς μετά και την «επίσκεψη» των Ταξιτζήδων στο πολιτικό γραφείο του κ. Μαγκούφη και εκ των υστέρων συνόδευαν διακριτικά τους Ταξιτζήδες ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις.






















http://www.trikalanews.gr/article/32955/