Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η δημόσια υγεία πεθαίνει ... Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό



 Το ΚΑΤ αναβάλλει όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία και δε θα εξυπηρετεί ούτε τα επείγοντα περιστατικά!
ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ
Ελλείψει υλικών στήνουν πάρτι οι προμηθευτές 
«Από την προηγούμενη Πέμπτη (13/4) μέχρι σήμερα, με ανακοίνωση της διοίκησης, το νοσοκομείο εξυπηρετούσε μόνο τα έκτακτα περιστατικά. Από σήμερα ούτε αυτό μπορεί να κάνει. Αναστέλλει όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία και περιμένει μία λύση στο πρόβλημα με τους... προμηθευτές από πλευράς υπουργείου. Αλλιώς, θα επεκτείνει την απόφαση αυτή επ' αόριστον. 
Ενα λοιπόν αμιγώς χειρουργικό νοσοκομείο, με 11 αίθουσες χειρουργικές και 24ωρη λειτουργία 365 μέρες το χρόνο, αφού πότε εφημερεύει ως γενικό νοσοκομείο πότε ως ειδικό, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον πολίτη. Ηδη δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους 400 συμπολίτες μας που είναι στη λίστα για χειρουργείο και για λίγες ακόμα... εμφανίσεις θα μπορεί να αντιμετωπίζει τα επείγοντα περιστατικά. 

"Μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα νοσοκομεία προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα ανταλλάσσοντας μεταξύ τους υλικά. Σταμάτησε όμως αυτό, τελείωσε", λέει στην "Ε" ο Μιχάλης Κούρτης, πρόεδρος την επιτροπής χειρουργείων στο νοσοκομείο. "Χειρουργεία με τα σημερινά δεδομένα από σήμερα δεν μπορούν να προγραμματιστούν. Δεν φτάνουν ούτε για τα έκτακτα τα υλικά"». 

Το παραπάνω δημοσίευμα είναι από την
 «Ελευθεροτυπία».

Αντί για οποιοδήποτε δικό μας σχολιασμό θα παραθέσουμε αποσπάσματα από ένα άρθρο του Γ. Δελαστίκ στο χθεσινό «Πριν»:
 

«
 Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους αλλά και για τη χώρα γενικότερα αποδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη λυσσαλέα αντιλαϊκή πολιτική της. Με εξαίρεση τις "κυβερνήσεις" των δοσίλογων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της πατρίδας μας, ποτέ άλλοτε ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ακολουθήσει στον οικονομικοκοινωνικό τομέα τόσο υστερικά εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα πολιτική….. Όλη τη χώρα σκοπεύει να πουλήσει το ΠΑΣΟΚ. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό αμέσως μόλις πέσει, καθώς ούτως ή άλλως η κολπική τους αποστολή έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε μία και μοναδική θητεία …».

Και η δημόσια υγεία είναι ένα απ’ τα πρώτα θύματα της αποστολής που έχει να εκτελέσει η συμμορία του πολιτικού απατεώνα ΓΑΠ.