Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του Γιώργου Δακή στους Δυτικομακεδόνες

O Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες για το μήνυμα της ξεκάθαρης νίκης, που στάλθηκε από κάθε γωνιά της Δυτικής Μακεδονίας, κατά τον πρώτο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας στήριξαν με την ψήφο τους τον αυτοδιοικητικό λόγο και τις στοχευμένες προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού μας. Ένα πρόγραμμα, με σαφείς δεσμεύσεις και...

 οραματική προοπτική ανάπτυξης και επίλυσης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας, με αταλάντευτη στόχευση την στήριξη της κοινωνικής συνοχής.

Οι πολίτες με την ψήφο τους κατέδειξαν ότι απορρίπτουν τα εκβιαστικά διλήμματα και τις πολιτικές, που οδηγούν σε πρόσθετη ανεργία, νέους φόρους και μείωση του εισοδήματος των νοικοκυριών.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών και να ολοκληρώσουν τη Νίκη της «Συμμαχίας των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», δίνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα συνεργασίας και ενότητας του συνόλου των δημιουργικών κοινωνικών δυνάμεων για μια καλύτερη προοπτική όλων των Δυτικομακεδόνων.



http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_6701.html